𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Набір Smoothing Solution Joko Blend для ідеальної гладкості шкіри

Набір Smoothing Solution Joko Blend для ідеальної гладкості шкіри

Не так давно Joko blend випустив цікаві засоби, а саме ензимну пудру і пілінг- скатку, які можна придбати як окремо, так і в наборі.
До цього я взагалі не була знайома з ензимними пудрами, тому було дуже цікаво спробувати.

Набір Smoothing Solution Joko Blend для ідеальної гладкості шкіри
Набір Smoothing Solution Joko Blend для ідеальної гладкості шкіри
Набір Smoothing Solution Joko Blend для ідеальної гладкості шкіри

Пакування набору дуже гарне. В картонній коробці засоби додатково поміщені в бавовняний мішечок, який однозначно буде кожному у нагоді для різних цілей.

Пілінг-скатка для обличчя з aha-кислотами та вітаміном С - Joko Blend


Об'єм: 100 мл.
Формула на основі гліколевої та молочної кислоти з вітаміном С.
Призначення: для всіх типів шкіри

Засіб має дуже зручний формат. Пластиковий флакон оснащений дозатором. Працює без нарікань, натискається легко і видає невеликі порції. Мені вистачає двох натискань.

Пілінг представляє собою прозорий гель, в міру густий, з приємним квітковим ароматом.
Використання стандартне, як і у будь якої іншої пілінг-скатки: наносити необхідно на попередньо очищену і суху шкіру сухими руками.

В процесі масажу пілінг поступово починає скатуватися, відчуття на протязі всього часу комфортні (без печіння, подразнення і т.д.)
Змивається легко. Катишки не чіпляються за пушок на обличчі, що дуже важливо, бо мені траплялися такі, що потім приходилось видирати їх, а тут все чудово.

Ефект від пілінг-скатки прекрасний. Засіб ретельно очищує шкіру, видаляючи ороговілий шар, завдяки чому забезпечує ідеальну гладкість. По обличчю проводиш руками і тактильно воно ніби шовк, таке гладеньке, що навіть не відчувається рельєф (бугристість забитих пор).

Після використання пори звужені, присутня матовість, вирівнюється тон. При цьому засіб працює м'яко, не агресивно, він зовсім не сушить і не провокує стягнення. На дотик шкіра нереально приємна, є відчуття чистоти і свіжості.

Пілінг- скатка мені сподобалася. Гідний продукт для бережної та ефективної ексфоліаціїї.

М'яка ензимна пудра для вмивання Shake And Wake

Нарешті я познайомилася з новим для мене засобом, чому дуже рада.
Вага: 70 г
В складі містить вітамін С, папаїн, бромелайн, альгін і багато інших корисних компонентів.

Ензимна пудра міститься в пластиковому флаконі з кришкою фліп-топ. Формат для мене теж зручний. Не дивлячись на те, що отвір всередині маленький (хоча кришку при бажанні теж можна відкрутити) дістається вона без проблем, треба лише перевернути флакон і натиснути.

Сам засіб представляє собою білий порошок-пудру, помол дуже мілкий і однорідний. Аромат приємний, такий ніжний-ніжний, легкий і ненав'язливий.

Спосіб використання простий: певну кількість пудри потрібно змішати з водою, до утворення однорідної консистенції, після чого нанести на обличчя масажними рухами і змити. Я це роблю прямо у долоні.

Пудра добре змішується з водою і створює немов пудрову емульсію білого кольору, субстанція трохи піниться, легко розподіляється і без проблем змивається. В процесі використання також немає ніяких негативних моментів (подразнення, пощипування, чи почервоніння).

Від ефекту цієї ензимної пудри я у повному захваті! Я навіть і не очікувала, що вона призведе настільки позитивні враження.
Пудра дійсно має надм'яку дію, та разом з цим ефективно і глибоко очищує, що в результаті навіть не віриться як їй так вдається це зробити. Вона ж така м'яка і пухнаста, а потенціал по ретельній ексфоліації ого-го!

Шкіра після неї неймовірно гладка і м'якенька, що торкаючись її здається, що помолодшав років так на 20. А якщо точніше, то шкіра на дотик як у немовля, без перебільшення. Це ідеальна і така бажана гладкість!

На фото зверху "До", нижче "Після".

Пудра звужує пори і візуально ніби блюрить, діє наче затирка; матує, вирівнює тон, розгладжує, трохи освітлює і робить шкіру оксамитовою. Абсолютно не сушить, не викликає стягнення. Навіть, якщо не нанести одразу зволожуючий крем, то все одно присутній повний комфорт.


Обов'язково буду повторювати, бо такого ефективного і делікатного засобу ще пошукати.

Цим набором користуюсь з превеликим задоволенням, чередуючи засоби. І скатка і ензимна пудра варті уваги, вони круті, особливо вразила пудра.