Манго манго, більше манго!
Олія для губ Sovka Skincare
Олія для губ від Sovka Skincare🥭, збавила багатьох саме своїм зовнішнім виглядом. Це так мовити "деформована" туба, з дуже міцного прозорого пластика, який схожий на скло.
Це засіб - це прикраса, прикрашає поличку з косметикою.
Гарна масивна кришечка, разом з апликатором, міцно закручивається, аплікатор м'який, фетровий, вдалої форми. Об'єм 5 мл.
🥭Особливості Sovka Skincare Lip Oil Alfonso Mango (від виробника):
- містить натуральну олію жожоба та какао-масло, які забезпечують інтенсивне живлення та регенерацію шкіри губ;
- збагачена вітаміном Е, який чинить антиоксидантну дію та захищає губи від негативного впливу навколишнього середовища;
- має легку й нежирну текстуру, яка не склеює губи та не залишає відчуття липкості;
- не містить шкідливих компонентів, таких як парабени, силікони, мінеральні олії;
- має приємний солодкий аромат манго;
- містить натуральний харчовий барвник, який надає губам легкого рожевого відтінку;
- випускається в ергономічній тубі, доповненій аплікатором.
🥭Текстура - гелево-олійна, дуже легка та ніжна, вона не липка та не жирна. Дуже комфортна, і головне волосся не прилипає. Середьої густоти консистенція, яка не тече! Легко розподіляється, та залишає тільки комфортні відчуття!
🥭Аромат - ну це справжне для мене задоволення! Манго, натуральний, стиглий та солодкий манго, без хімозності. На губах не відчувається.
🥭Відтінок - прозорий з жовтуватим підтоном. На губах він прозорий, підсилює мій природній колір.
- Олійка дуже глибоко зволожує та жить шкіру
- Позбуває лущення після першого використання
- Сприяє швидкому загоєнню та регенерації шкіри губ
- Вона дуже легка та не вагома
- В порівнянні з іншими олійка, набагато довше тримається на губах
- Доволі економічна в використанні
- Ця соковита туба дуже мені підіймає настрій
- Ну і звісно аромат, бо аромат манго мій улюблений!
- Гарний варіант захисту на кожен день
🥭Доречі на сайті, є гарні наборчики, різноманітні засоби разом з косметичкою, дуже крута та яскрава ідея для подарунку!
Дякую за увагу 💗
Коментарі (0)