Selfie Care: дієвий та комфортний санскрін
Сонцезахисний крем SPF30 з азіатською центелою від 🇺🇦 виробника
Бренд Selfie care для мене інстаграмне відкритя. Відгуків на цей крем взагалі не було, санскрін замовлений наосліп, бо часто експериментую із новими брендами. Зараз це маст-хев для моєї комбінованої шкіри. Розкажу чому 👇
Трішки про сам бренд 🇺🇦
Selfie care заснований інженером-технологом парфумерно-косметичних продуктів. Косметика виготовляється із використанням інноваційних технологій, а тому підхід оснований на розробці, де б компоненти в складі підсилювали активну дію один одного.
У компанії є лабораторія, де вся продукція розробляється за власними рецептурами та використовуються виключно компоненти найвищої якості дозволені ECOCERT, які проходять детальний відбір і тестування.
Як працює санскрін за словами виробника?
З авдяки двом фільтрам нового покоління крем ефективно захищає шкіру від руйнівної дії UVA- та UVB-променів. Зволожуючий фактор запобігає дискомфортним відчуттям сухості і стягнутості. Екстракт азіатської центелли має протизапальну дію і зміцнює природний захисний бар'єр шкіри.
Детально складові санскріну не візьмуся описувати, бо це як пальцем в небо ткнути, якщо ти не технолог. У будь-якому випадку фільтри не несуть користі у жодному засобі від сонячних промені. Тут вже орієнтуємся на власні відчуття.
Мої відчуття після використання 😎
Користуюся ним не так давно, але враження позитивні.
Подобається консистенція крему: помірно густа, швидко вибирається у шкіру, не полосить, не скочується, має вологий фініш, який швидко йде у нуль, але зволоження відчувається. Крем наче невагомий, зовсім не відчутний на обличчі. Не викликає зайву жирність у моєї комбінованої шкіри. Обличчя з ним не виглядає матовим, але й не покривається жирним блиском ніби помащене масляним млинцем. Для мене це безперечний плюс.
Алергії не викликав, пори не забив.
А ще не можу не відмітити класну віддушку. Вона косметична, але легка і дуже приємна.
Плюс за дозатор у кремчику. Люблю такі продукти.
Моя шкіра швидко згорає на сонці, але з цим санскріном все ок навіть після щоденного відпочинку на пляжі. Обличчя не червоне, пігментних плям немає, хоча я ще той любитель кислот влітку 🙈
☝️Не забуваємо про елементарні правила:
- достатня кількість санскрину
- оновлення кожні 2-3 години, якщо знаходимося на активному сонці
- видаляємо санскрін гідрофільним маслом/бальзамом
Підсумок:
Санскрін Selfie care виявився для мене відкриттям, раджу придивитися до продукції цієї компанії. Загалом, дуже гідний продукт від українського бренду! Тож, ставлю 👍
Коментарі (0)