valeriia

Relance - найкраще, що створила людина)

Relance - найкраще, що створила людина)

Нещодавно я вирішила знайти новий догляд за обличчям. Читала багато відгуків на мейкапі, і зупинилася на бренді Relance. Замовила я для себе лише 2 товари - пінка та крем для обличчя...І..І...Оваау, у подарунок прийшов ще й тонік-міст.

Що цікаво, то цей бренд має стартовий набір для всіх охочих спробувати цю доглядову косметику. Ну...Я вирішила, що вона мені точно підійде😋

✨А яке все aesthetic✨

Тож, розглянемо більш детально цей догляд🙂

Relance - найкраще, що створила людина)

Пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської. Що обіцяє нам виробник? Зволоження, звуження пор, освітлення, очищення, проти запалень. Що ми маємо? А маємо ми все. Навіть після користування цієї пінки лише 2 дні, я побачила чудовий результат. Шкіра зволожена, пори звузилися та освітлена.

Як на мене головна функція пінки - очищення. І ця пінка впоралася з цим на всі 100%.

Пінка дуже м'яка, що є дуже приємним для нашого обличчя.

Тож, пінка отримує 10 з 10😜

Скажу одразу, що раніше я взагалі не користувлася кремом для обличчя, але все ж таки вирішила спробувати щось новеньке для себе.

Крем для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою й олією макадамії. Що обіцяє нам виробник? відновлення, від перших ознак старіння, живлення, зволоження, розгладження Що ми маємо? Звичайно, шкіра була дуже зволожена та гладенька. На жаль чи на щастя, не можу сказати щодо "від перших ознак старіння".

В цілому крем дуже приємний на дотик. Баночка невеличка, дозатор працює бездоганно. Запах теж супер.

Тож, крем отримує 10 з 10😜 Бо порівнювати мені нема з чим

Тонік-міст для обличчя зволожувальний з ніацинамідом і Na-PCA. Так, це був подарунок, а я дуже люблю подарунки.

Що обіцяє нам виробник? воложення, звуження пор, освітлення, очищення, пом'якшення, тонізування Що ми маємо? Особливо увагу я хочу надати саме тонізування, саме це працює на всі 100%.

Що мені дуже сподобалося в цьому тоніку, це те, що він має розпилювач. Ой, особливо в таку жару це дуже приємно😂 У подарунок прийшло 50 мл, впринципі вистачить на довго.

Тож, цей тонік отримує 9 з 10😜

Цей бренд і справді мене здивув.

По-перше, це ціна. Доволі бюджетно, але ефект чудовий.

По-друге, запах. Ой, він чудовий. Дуже смачно пахне.

По-третє, від користування доглядом і справді є ефект.

Тож, спробуйте цей український бренд. А якщо пробували, які відгуки маєте про нього Ви? Як щодо інших товарів цього бренду?