Juli Butik

Шампунь для чутливої шкіри голови Mussvital Botanics Sensitive Shampoo

Шампунь для чутливої шкіри голови Mussvital Botanics Sensitive Shampoo
Шампунь для чутливої шкіри голови Mussvital Botanics Sensitive Shampoo

Шампунь дуже ніжний, делікатно очищає шкіру та волосся. На упаковці зазначено що його формула на 90% складається з інгредієнтів натурального походження тому він добре доглядає за чутливою шкірою дорослих та дітей від 3-х років, підходить для щоденного використання.

Шампунь для чутливої шкіри голови Mussvital Botanics Sensitive Shampoo

Пляшечка дуже зручна хоч і не маленька (400 мл), приємна на дотик.

Консистенція густа, прозора.

Шампунь має неймовірно свіжий аромат з нотками трав, волосся після миття так приємно пахне ♥

Піниться дуже добре. Пінка густа та об'ємна)))

Очищає дуже каласно) Хоч цей шампунь призначений для щоденного використання я мила волосся через день (як і зазвичай це роблю з шампунями інших виробників). Шкіра швидко не брудниться. Волосся не плутається після миття, стає м'якеньким та слухняним а після висихання має хороший об'єм, я на це навіть не розраховувала якщо чесно)). Волосся добре піддається укладці.

Подразнень та лупу не викликав.

Aqua - ВОДА - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Sodium Laureth Sulfate - аніонні ПАР, використовуються при отриманні піномиючих засобів. Добре змиваються з волосся та шкіри.Один з найпоширеніших ПАР – лаурилсульфат натрію етоксильований (лауретсульфат натрію). (ДОПУСТИМО)

Sodium Chloride - Натрію ХЛОРИД (сіль), використовується як антисептик та регулятор в'язкості. Використовується в зубних порошках та еліксирах, лосьйонах, піномиючих продуктах, милі, солях для ванн. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Cocamidopropyl Betaine - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку. (ДОПУСТИМО)

Parfum - Віддушка парфумерна. Можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

Betaine - триметиламиноуксусна кислота має чудові зволожуючі властивості.. Рекомендується для чутливої ​​та проблемної шкіри, а також для дитячої косметики та зубних паст. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Propanediol - Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. Характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емоленту. Пропіленгліколь є корисною маленькою молекулою, яка знайшла застосування як засіб для кондиціонування шкіри, зволожувач (зволожувач), ароматизатор, розчинник і використовується для зменшення в’язкості складу. EWG класифікує пропандіол як безпечний інгредієнт. (БЕЗПЕЧНО)

Glycerin - Основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження. Додають у косметичні засоби частково для зниження випаровування води. У малих концентраціях зволожує шкіру, у великих (понад 30%) - висушує, а також має антисептичну дію. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Polyquaternium-22 - є амфотерним полімером, надає блиск і м'якість, шовковистість волоссю; забезпечує багату кремоподібну піну для шампунів. Допоможе утримати вологу в локонах. (БЕЗПЕЧНО)

Amaranthus Caudatus Seed Extract - Це екстракт насіння рослини під назвою амарант. Це стародавня рослина, яку ацтеки, інки та майя вирощували як основну їжу, і вони називали її «золотим зерном». Вони вірили, що воно має надприродну силу. Насіння має велику поживну цінність і містить багато білка. Екстракт насіння Amaranthus Caudatus отримують з квітучої рослини love lies bleeding. Дослідження показують, що це чудове джерело антиоксидантів, пептидів, полісахаридів і ненасичених жирних кислот. Він водорозчинний і допомагає створити плівку на шкірі для захисту та підвищення рівня зволоженості. (БЕЗПЕЧНО)

Sodium Benzoate - натрієва сіль бензойної кислоти. Використовується як антисептик та консервант у харчовій, медичній та косметичній промисловості, у тому числі в зубних пастах, кремах для обличчя та ін. Нетоксичний. Зареєстрований як харчова добавка Е211. (БЕЗПЕЧНО)

Curculigo Orchioides Root Extract - екстракт орхіоїдів куркуліго, має протизапальну та антимікробну, заспокійливу дію. (БЕЗПЕЧНО)

Tetrasodium EDTA -консервант, відомий своєю здатністю запобігати росту плісняви ​​та псуванню інших інгредієнтів, деякі експерти з шкіри висловлюють побоювання з приводу цієї хімічної речовини. (ДОПУСТИМО)

Zea Mays Starch - Крохмаль кукурудзяний, отримується з зерен кукурудзи. Має пом'якшувальну та захисну дію на шкіру. (БЕЗПЕЧНО)

Gluconolactone - органічна карбоксильна кислота. Сприяє відновленню цілісності шкірного бар'єру, зменшує наслідки впливу УФ випромінювання на шкіру, Корисний для проблемної шкіри, бар'єрні та захисні системи якої порушені, ефективний щодо акне. Коригує симптоми фотостаріння, покращує еластичність шкіри шляхом зміцнення колагену та еластину. Має легкі консервуючі властивості. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Phenylethyl Alcohol - рідина з м'яким квітковим запахом, що нагадує запах троянди. Міститься в рожевому, геранієвому, іланг-іланговому, неролієвому та інших ефірних оліях. У великих кількостях використовується у парфумерії та у віддушках різного призначення при дозуванні до 40%. Як консервант ефективний щодо бактерій, слабо ефективний щодо грибків. Не входить до списку консервантів у ЄС і не входить до списку консервантів у ТР ТС 009/2011, дозволений у Бразилії в концентрації до 0,5%, у Японії може бути використаний без обмежень, оскільки не вважається консервантом. (БЕЗПЕЧНО)

Phenoxyethanol - прозора безбарвна масляниста рідина з приємним запахом і пекучим смаком. Синтетичний продукт. У косметиці використовується - як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці, а також як непряму харчову добавку. Вважається, що феноксіетанол спричиняє пошкодження центральної нервової системи у немовлят. Однак не існує відомого значного ризику для матері чи інших здорових дорослих без алергії. Вам слід уникати цієї хімікати, якщо ви: маєте алергію на нього, вагітні, на грудному вигодовуванні, розглядаєте можливість використання для дитини віком до 3 років У таких випадках ризик переважує можливі переваги. Однак, якщо ви здорова доросла людина без історії контактного дерматиту, вам, ймовірно, не потрібно турбуватися про вплив через косметику в концентрації нижче 1%. Однак вам слід пам’ятати про накладання занадто великої кількості продуктів, що містять цей інгредієнт, оскільки він може накопичуватися. (ДОПУСТИМО)

Benzyl Alcohol - безбарвна рідина із приємним запахом, міститься в деяких ефірних оліях, наприклад, жасмину, гіацинту та ін. Використовується в парфумерії - як розчинник, фіксатор та запашна речовина. У Японії дозволено застосування без обмежень і вважається консервантом. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (ДОПУСТИМО)

Caprylyl Glycol - емолент з антимікробними властивостями. Застосовується як нетрадиційного м'якого консерванту чи речовини, що посилює антимікробну дію консервантів. У деяких випадках використовується замість метилпарабену та пропілпарабену. Застосовується у косметиці категорії «органік» та дитячій косметиці. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

Methylchloroisothiazolinone - суміш консервантів, нетоксичні антибактеріальні компоненти, які мають широкий спектр протимікробної дії щодо грам-негативних і грампозитивних бактерій грибків дріжджів. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 0,0015% Може викликати алергічні реакції. Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців також показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

Potassium Sorbate - консервант, що активно пригнічує дріжджі, бактерії, плісняві гриби. Тільки уповільнює розвиток мікроорганізмів, і не чинить біоцидної дії. Антимікробну дію виявляє лише при рН нижче 6,5. Може мати природне та синтетичне походження. Зареєстрований як харчова добавка Е202. (БЕЗПЕЧНО)

Methylisothiazolinone - консервант широкого спектра дії проти бактерій менш активний проти грибів. Відповідно до Регламенту ЄС 1223\2009 та ТР ТС 009/2011 як консервант дозволено до використання у максимально допустимій концентрації 2,5%. Дозволений у США. Використовується у всіх видах піномиючої продукції, емульсіях, лосьйонах, вологих серветках. Метилізотіазолінон є широко використовуваним консервантом; може викликати алергічні реакції. Лабораторні дослідження клітин головного мозку ссавців також показують, що метилізотіазолінон може бути нейротоксичним. (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)

Calcium Gluconate - використовується в косметиці як засіб, що утримує вологу у шкірі. Має протизапальну та антигістамінну дію. (БЕЗПЕЧНО)

Tocopherol - ВІТАМІН Е. Токофероли містяться в рослинних оліях, зелених овочах (шпинат, салат), житньому борошні. Основне джерело - олія зародків пшениці. (ЦІЛКОМ БЕЗПЕЧНО)

CI 42051 - синтетичний фарбник для надання синього чи блакитного кольору. Має низьку токсичність (СЕРЕДНЯ БЕЗПЕКА)