Sofiia_Ts

Гідрофільний бальзам Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm

Гідрофільний бальзам Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm

Всім привіт! Корейська косметика не перестає мене дивувати, ну і це ясно, бо 50% мого догляду це саме вона.

Гідрофільний бальзам обрала суто з цікавості, бо перед цим користувалась Heimish, і про нього не однозначні відгуки, хоча мені здавався непоганим. Тому рішила обрати щось гарантоване, яке більшості подобається. Вибір припав на цей бальзам.

Якщо ви шукаєте дуже ніжний демакіяж, чи олія вам занадто сильно очищує, то вам за бальзамом.

Гідрофільний бальзам Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm

Beauty of Joseon завжди приманює свою упаковкою, бо простий, якісний та лаконічний дизайн виглядає завжди доречно та стильно. Крафтова матова коробочка з всією інформацією про продукт.

Бальзам в баночці з якісного пластику місткістю 100 ml, в наборі йде лопатка, якою зручно набирати продукт. Засіб додатково захищений прозорою кришкою, але виявилось, що її потрібно викинути, бо щоб її дістати, потрібно кожен раз розкручувати кришку. Це не дуже зручно, але постійно це робити - це занадто багато мороки. Тому ця лопатка по суті буде стояти на цьому бальзамі, не дуже гігієнічно і продумано.

Про сам бальзам, в баночці він дуже густий та щільний, але як тільки нанести на суху шкіру обличчя, він миттєво тане від температури тіла і перетворюється в дуже ріденьку олійну емульсію, текстура легша від класичних гідрофільних олій. Макіяж змиває дуже ніжно і якісно, також можна на кінчиках пальців відчути, як він забирає бруд з пор. При контакті з водою, він починає емульгувати і змиває сам себе. Після змиття, шкіра очищена, дуже м'яка та трошки висвітлена.

Щодо розходу, він високий, бо продукту потрібно цілу ложку лопатки, тобто олія в цьому плані економніша.

Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic Wax, PEG-10 Isostearate, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Hippophae Rhamnoides Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Seed Water, Avena Sativa (Oat) Meal Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Aqua, Sorbitan Sesquioleate, Glycerin, Propanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin.

Він абсолютно безпечний, це синтетичні емоленти та розчинники, які і розчиняють макіяж та себум. А з екстрактів, то тут це ферментований екстракт сої, який надає зволоження, екстракт рисових висівок, який пом'якшує шкіру та олія обліпихи, яка надає антиоксидантний ефект, надає кращий тон шкіри і висвітлює. Великий плюс, що без віддушок та ароматизаторів.

Бальзам виявився надзвичайно делікатним методом очищення, я б навіть припустила, що найніжніший спосіб від олії чи міцелярної води. Я приємно вражена якістю продукту та його ефектом. Можливо повторю, але хочеться спробувати ще дуже багато олій та бальзамів 😄

Користувались гідрофільними бальзами, якщо так, чи сподобались?