Pilirina 💛💙

Бішофіт Полтавський: моє цілюще відерце релаксації при остеохондрозі

Бішофіт Полтавський: моє цілюще відерце релаксації  при остеохондрозі
Бішофіт Полтавський: моє цілюще відерце релаксації  при остеохондрозі

У 1979 на Полтавщині відкрили родовище бішофіту. Через 15 років створили підприємство, яке першим здійснило там наукові дослідження та почали створювати продукти на основі Бішофіту Полтавського. На сьогодні компанія має всі права на використання наукових досліджень, розробок, технології виробництва, отримала купу міжнародних сертифікацій та висновків щодо використання у лікувальній практиці при внутрішньому застосуванні розчину цього чудодійного компоненту та головне - власні виробничі потужності з сучасним обладнанням. Продукція експортується до ЄС. А в нас, на жаль, мало хто усвідомлює цінність цих продуктів. Тож, давайте розберемо їх.

Мінеральний розсіл складається з хлоридно-натрієво-магнієвих компонентів і відомий своїм впливом на серцеву, судинну системи, суглоби і нерви. Кращий спосіб реалізації магнієвого впливу - теплі ванни з використанням концентрату.

Водні процедури нормалізують сон, сприяють стабілізації артеріального тиску.

Бішофітові ванни з кристалічним концентратом у домашніх умовах швидко допомагають організму відновитися: відбувається насичення організму магнієм, нормалізується баланс мінералів. Ванни тонізують шкіру, формуючи на кілька годин соляну плівку, що позитивно впливає на епідерміс шкіри. Такі реабілітаційні ванни рекомендуються для відновлення і полегшення станів при артрозах, артритах, остеохондрозах, невралгіях, неврозах, наслідків травматичного синдрому, ВСД.

Але найголовніше для мене - розслабляюча дія при моій генетичній проблемі родом з дитинства - остеохондрозі. Суглоби стають розслаблені, не так голосно хрустять, спати дійсно почала спокійніше і зранку просинаюся наче після сну на пуховій перині - суглоби не викручує, тіло не отікає.

Магнію хлорид, вода, гліцерин, кокамідопропілбетаін, камідь ксантану, натуральні ефірні олії сосни, евкаліпту, полісорбат 20.

Набираю ванну з водою, температури якої не повинна перевищувати 37-38°С (лайфак - занурьте лікоть у воду, якщо комфортно, по відчуттям температура схожа воду кімнатної температури - оце воно 😉). Для 1/3 ванної достатньо 100-150 мл. Вода повинна розчинити сіль і можна спокійно занурюватися у ванну для релаксації. Повірте, відчуття після використання важко передати словами. Якщо процедуру робити на ніч, зранку ви проснетеся бадьорим пташеням із чистими думками і відновленими хрящами.

Процедура відновлення займає близько 20-30 хвилин. Таких курсів потрібно кілька. Але навіть після першої ванни буде відчутний терапевтичний ефект.

  • деформуючого артрозу
  • артриту
  • остеохондрозу хребта
  • наслідків травм
  • невритів
  • невралгії
  • радикулітів
  • неврозів
  • вегето-судинних дистоній
  • порушень обміну речовин та сну

Слід пам'ятати, що у маніпуляцій є і протипоказання. Не слід захоплюватися бішофітними ванними при: серцевій недостатності, ішемічній хворобі серця і гіпертонії 2-3 ступеня, атеросклерозі, новоутвореннях.

У деяких людей можуть бути алергічні реакції на складові бішофіту або ефірні олії. Тому завжди слід перевірити реакцію організму або проконсультуватися з представником бренду. Повірте, вони у цьому розбираються як ніхто.

Не забуваємо, вся продукція ТОВ Жардін Косметік сертифікована. Тож, сміливо замовляйте відерце для домашньої релаксації. У наш час цей продукт точно стане маст-хевом, який буде скоро стояти на поличці у кожної сімʼї.

З мене тисячу лайків за користь від мого цілющого відерця релаксаціі! ❤️