red_dragon

Сироватка для обличчя з церамідами

Сироватка для обличчя з церамідами

Сироватка для обличчя з церамідами
Green Pharm Cosmetic Home Care Serum With Ceramides For The Face (пробник)

Home Care Serum With Ceramides For The Face – розробка провідних харківських фармацевтів та біохіміків. Починаючи з 2014 року, український бренд проектує цілющі сили природи на фармацевтичні здобутки нашого століття. Підбирається оптимальна концентрація кращих активних речовин для досягнення найкращого результату та ефективного вирішення проблем зі шкірою.

Ця сироватка на основі церамідів, молочного протеїну та гіалуронату натрію. Збагачена біотином, пантенолом та екстрактом рослини Манілкара для миттєвого ефекту ліфтингу. Засіб у вигляді легкого флюїду, який швидко вбирається, не залишає після себе липкого шару, ефекту плівки та жирного блиску. Рідина молочно-білого кольору, до аромату відношусь нейтрально. У пробнику було 8 мл засобу, мені вистачило на 4 використання (використовувала 2 дні, вранці + ввечірі)

Сироватка для обличчя з церамідами

Результат від використання:

Шкіра більш м'яка та пружна одразу після використання

Засіб добре зволожує та живить шкіру

Загоює маленькі подразнення

Дякую MAKEUP за таку чудову можливість потестити новий для мене засіб, обожнюю, коли кладуть пробнички до замовлень. Результатом сироватки я задоволена, дуже приємно знати, що це українська продукція.