Blondie_rs

Round Lab 1025 Dokdo cleansing oil

Round Lab 1025 Dokdo cleansing oil

Привіт! Повертаюсь до вас із новим цікавим оглядом. Сьогодні буде йти мова про очищення - чи не найбільш важливий етап догляду за обличчям. Щоб побачити допис повністю, тисни "Дізнатись більше" 🫶🏻

Гідрофільна 1025 Dokdo є абсолютним бестселером бренду, і я дуже хотіла її спробувати. Я користувалась і користуюсь Skin1004, Skinbar; тестувала Celimax [планую повнорозмір] i Needly. Тож, вже є з чим порівняти та зрозуміти сповна, що воно таке ☺️

Цікавий момент: уся лінійка 1025 Dokdo присвячена двом вулканічним островам, цифри - 1025 вибрані також не випадковим чином. Вони позначають 25 жовтня, коли жителі відзначають день острова. За корейським адміністративним поділом острови [Ліанкурові скелі] належать до села Токто, повіту Уллин. За них ще досі сперечаються Японія та Корея; і виробник захотів підняти цю тему, втіливши її в цілу лінійку доглядової косметики, назва якої - 1025 Dokdo.

Мінімалістичне та водночас миле пакування одразу привертає увагу. Особливо морський котик, який висунув голівку та усміхається споживачу - завжди викликає в мене радість.

Усі засоби лінійки 1025 Dokdo мають аналогічне пакування. Продукти підходять усім типам шкіри, зокрема для чутливої. Також вони чудово працюють з сухою, зневодненою шкірою, адже глибоководна вода містить високу концентрацію безлічі [за інформацією виробника, від 72 до 90] типів мінералів природного походження (магній, кальцій, цинк), які допомагають підтримувати гідробаланс та захисний барʼєр шкіри.

Склад гідрофільної олійки також збагачений пантенолом, гіалуроновою кислотою, алатоїном, керамідами, вітаміном Е та оліями [примули, білого лімнантесу, авокадо, виноградних кісточок, макадамії, бергамоту та шавлії], які наділені зволожуючими та антиоксидантними властивостями.

Насправді, дозатор не із найбільш зручних, але й не найгірший. Може "стріляти", але не щоразу. Одного-двох натисків достатньо для повного очищення обличчя. Розхід получається стандартним.

Аромат ненавʼязливий, дуже приємний. Пахне бергамотом та шавлією, такий цитрусовий з легкою терпкістю. Але не разюча віддушка, якщо порівнювати із Needly. Десь на рівні Celimax, або навіть слабше.

Текстура дуже водяниста, практично не вʼязка. Щоб вона не втікла мені між пальцями, я дозую прямо на долоньку та розтираю між двома руками. Тільки тоді масажую обличчя круговими рухами. Засіб чудово емульгує при контакті з водою, перетворюючись на рідину молочного забарвлення.

Я наношу засіб на долоню, роблячи 1-2 натиски дозатора. Розтираю між руками та масажними рухами розчиняю олійкою макіяж. Масажую 10-15 секунд, деколи додаю ще води та масажую ще 10-15 секунд молочною емульсією, яка утворилась з олійки внаслідок змішування. Обличчя вже на цьому етапі відчувається очищеним, і пори починають дихати. Змиваю комфортною температурою води. За потреби доочищую ще пінкою, але зараз стала використовувати другий етап очищення рідше, оскільки даний засіб справляється з забрудненнями перфектно. Не стягує шкіру, не сушить, а навпаки дбає про неї та помʼякшує. Шкіра дихає, почувається дуже добре! Нагадую, в мене комбінований тип шкіри, схильний до жирності в Т-зоні та сухості на щоках та скронях.

Лайфхак від виробника: Видалення чорних цяток.

1) Змочіть ватний диск і покладіть його на ділянки з чорними цятками на 5 хвилин.

2) Зніміть ватний диск і обережно помасажуйте ділянки, змийте теплою водою.

Я ще не провіряла, але, думаю, воно працює. Бо навіть при щоденному використанні мої пори стали менш помітними (зона навколо носу та підборіддя) завдяки глибокому та якісному очищенню. Після тривалого користування гідрофілкою Skin1004 такого результату не було.

Ще декілька моїх знайомих розповідали мені та нахвалювали дану гідрофільну. І я тепер розумію - чому. Знайома з реактивною та проблемною шкірою просто жити не може без цієї олійки.

Вона мʼяко, але водночас глибоко очищує та доглядає за шкірою. Справді універсальна та підійде всім типам шкіри. Пори очищуються більш якісно, чим після інших гідрофілок, якими я вже встигла покористуватись. Також не використовую пінку щодня для доочищення, бо гідрофільна виконує основну роботу чудово! Між іншим, розчиняє навіть суперстійкий макіяж! Помади Maybelline Vinyl Ink i Superstay Matte Ink не встояли перед нею. А Skin1004 провалив цей челлендж.