Мілена

Бренд Sane

Бренд Sane

Це український бренд, який є досить неоднозначним, якщо почитати коментарі. Я користувалися пінкою для вмивання, кремами, тоніком і пілінгом.

Залишились в мене лише крем для обличчя та очей, але залишу посилання на усі засоби, якими користувалася.

Додам, що шкіра в мене не проблемна, тому досить рідко щось мені не підходить.

Розхід - вистачає десь на півроку.

Запах - пахне досить спіцефічно, але звикаєш.

Щодо функцій - добре та м'яко очищує, запалень та комедонів не викликає. Мені сподобалась, купляла один раз, але повторила б, справді не погана.

Його я купляла двічі, також хороший, має приємний запах, почервонінь і подразнень не викликав, навіть трошки усуває запалення. Але вони оновили упаковку, вона жахлива витікає занадто багато продукту, тому досить великий розхід. Засобу витікає настільки багато, що просто не знаєш куди його наносити.

Крем для обличчя непогано зволожує, тональний на нього лягає добре, більше нічого такого не помітила. Купляла також двічі.

Крем під очі хороший, зволожує шкіру та трохи висвітлює. Мені дуже подобається купляла рази 4

Добре висвітлює чорні цятки, зменшує запалення не сушить шкіру та не викликає подразнень, висвітлює шкіру та робить тон рівномірним.

Загалом продукти хороші, але вони слабенькі, тому якщо проблемна шкіра наврядчи підійдуть. За час використання продуктів помітила, що зменшилась кількість прищів, камедонів та чорних цяток.