Чистикова Дар'я

Баттер для тіла «Манго-лайм»

Баттер для тіла «Манго-лайм»

Найароматніший засіб з обратних мною для знайомства з виробником Mak & Malvy. Це надзвичайно смачна суміш манго та лайма, з купою інших корисностей у складі для інтенсивного зволоження та живлення шкіри протягом 24 годин❗️

Розповідаю детальніше ⬇️

Баттер представлений у круглій прозорій баночці із пластику. Дизайн засобу простий та лаконічний, у біло-чорних тонах з кольоровим акцентом, котрий передає колір самого продукту. Об'єм складає 100 мл. Баночка має відкручувальну кришку та додаткову пластикову вставку-кришечку з хвостиком всередені.

Текстура повітряна та дуже ніжна, злегка масляниста, нагадує збитий вершковий крем для десерту, по вигляду до речі теж.

Аромат дуже смачний, в ньому поєднуються кислинка від лайма 🍋‍🟩 та соковитість, навіть солодкість, свіжого манго.

Корисні складники тут:

🥭 Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter): Ши-масло відоме своїми зволожувальними властивостями. Воно допомагає заспокоїти шкіру, зберігаючи її зволоженою та захищеною.

🥭 Cocos Nucifera L. (Coconut Oil): Кокосове масло має антибактеріальні і зволожувальні властивості. Воно допомагає підтримувати м'якість та гладкість шкіри.

🥭 Theobroma Cacao Seed Butter: Какао-масло має високу концентрацію антиоксидантів, що сприяють збереженню юності шкіри. Воно також зволожує та живить шкіру.

🥭 Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond Oil): Мигдальне масло багате на вітаміни E та K, які покращують стан шкіри і сприяють її зволоженню.

🥭 Hippophae Rhamnoides L (Sea Buckthorn Oil): Олія обліпихи містить вітаміни C та E, бета-каротин і Омега-7 жирні кислоти, що зміцнюють і захищають шкіру.

🥭 Caprylic Triglyceride: Цей компонент забезпечує зволоження шкіри і не залишає відчуття жирності.

🥭 Tocopheryl Acetate (Вітамін E): Вітамін Е є потужним антиоксидантом, який захищає клітини шкіри від пошкоджень.

🥭 Citrus Aurantifolia Swingle, Citrus Sinensis L (Ефірні олії лайма і апельсина): Ефірні олії надають приємний аромат і мають тонізуючі властивості для шкіри.

Як використовувати?

Здавалось би, що тут можна написати, наносиш на чисту шкіру і все.

Але ні, важливий момент цього баттеру —його треба наносити на вологу шкіру. При контакті з водою, він перетворюється на ніжне суфле, яке легко розподіляється по шкірі. Виглядає це так:

Рекомендовано використовувати баттер 2-3 рази на тиждень для досягнення найкращих результатів.

Враження від використання

Цей засіб ніби створений для мене, я обожнюю виходити з душу з крапельками води на тілі. Тому мені зручно та звично наносити/розподіляти засіб одразу, без необхідності промокування шкіри рушником.

Розхід виходить дуже економний, на все тіло треба приблизно пів чайної ложки, якщо не менше. Баттер плавно та легко розподіляється по вологій шкірі, а мус який утворюється від взаємодії з водою, вбирається напрочуд швидко, я б сказала моментально, не залишаючи при цьому жирної плівки.

Шкіра після цього миттєво зволожується, одразу така насичена, м'яка та ніжна на дотик. При регулярному використанні видимі ознаки сухості та лущення на проблемних ділянках (у мене це лігті) зникають зовсім, шкіра стає більш пружною та еластичною.

Мені подобається, що дія баттеру триває досить довго, через добу шкіра у гарному стані, без натяку на сухість чи стягнутість.

Найголовніше в цій чудовій баночці – це аромат. Він дуже приємний, такий кисло-солодкий, освіжаючий та тонізуючий. Я готова писати писати про нього і писати. Соковитий стиглий манго та терпкий, кислуватий лайм із легким відтінком солодкості — на мій погляд, ідеальне поєднання, котре так і кортить з'їсти 🤤 До речі, аромат зберігається не більше декількох годин, але яскраво та вибухово його відчутно лише при нанесенні.

Мінусів цього батеру я не знайшла, тому щиро раджу звернути увагу на цей засіб, якщо ви у пошуку ефективного зволоження та живлення шкіри.

P.S. у виробника є ще 5 ароматів на вибір окрім цього, впевнена, ви знайдете собі свого фаворита ❤️

Дівчата, а як ви відноситесь до баттерів?