О'L

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Влітку 2023 року в нас був челлендж, де кожна з учасниць показувала перелік засобів, що знаходяться у їх wish-листі на MakeUp.

Так от, я також показувала свій wish-листі, в якому вже тоді був цей Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter.

Я взагалі є фанатом різних лосьйонів, олійок, кремів та баттерів для тіла. Жити просто без них не можу!

Але, як раз із баттерами мені не дуже часто й щастило, оскільки я хотіла текстуру саме як у вершкового масла, а більшість засобів все ж таки були схожі на крем для тіла (

Як і, мабуть, кожна з нас, я періодична шукала на MakeUp засоби та пропозиції, які б мене могли зацікавити і ось якось натрапила на продукцію Mades Cosmetics.

Про них, чесно кажучи, раніше взагалі нічого не чула. Знала лише, що бренд родом із Нідерландів (та й те тому, що ця інформація зазначена на сайті).

Їх лінійка Body Resort привернула мою увагу своїм яскравим пакуванням та доволі непоганим складом.

Ну й далі, звісно ж, почала цікавитись та шукати інформацію про виробника – хто мене читав раніше, знають, що я ще той сноб та доволі прискіплива до будь-яких засобів )

Ну що ж - тут у мене до виробника жодних претензій. Бренд доволі відповідальний, має ISO 22716 (так званий сертифікат належної виробничої практики косметичної продукції), а також впровадив такі новітні рішення, як LIMS та SAP (програмні забезпечення, що використовуються в лабораторіях та на фармацевтичних підприємствах). Також, вони дійсно вкладаються в інновації, мають свою лабораторію та проводять власні дослідження. Такий підхід мені дуже імпонує )

Крім того, виробник відкрито показує всі інгредієнти, які використовує у виробництві і всі продукти мають преміальну якість.

Як на мене, це дійсно круто!

Тож, концепція бренда мені звісно ж подобається)

Йдемо далі – в Україні є офіційний представник та дистриб’ютор виробника, що також є великим плюсом, оскільки, при будь-яких питаннях можна звернутися до них.

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter
Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Забігаючи на перед скажу, що враження доволі позитивні.

Пакування з термопластику PET, що має помітку ресайклінгу і може бути перероблено. Баночка яскравого бузкового кольору (ця лінійка взагалі має дуже соковиті кольори!), об’ємом 200 мл.

Сам засіб, як я й хотіла, дуже нагадує збите вершкове масло, ніби тверде суфле. При нанесенні на шкіру він наче тане та дуже легко розподіляється, хоча текстура здається доволі щільною.

Не можу лише зрозуміти, чи дійсно він пахне інжиром, як зазначено, але запах точно цікавий та мало на що схожий.

При цьому всьому, вартість цієї лінійки засобів доволі доступна (враховуючи, що багато продуктів, які навіть гіршої якості, коштують дорожче).

Тож, в цілому продукт мені сподобався, розширюю тепер свій світогляд та придивляюсь до інших лінійок виробника.

До речі, такий баттер зараз можна отримати у подарунок при купівлі продукції Mades Cosmetics на 1000 грн.

Кому цікаво, нижче залишу посилання на акцію (я вже обираю, що ж мені ще треба ))))

https://makeup.com.ua/ua/news/70623/#offset=36

Чи може, хтось ще щось мав від цього виробника? Буду вдячна за рекомендацію та відгуки )