Iryna Koval

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter
Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Коли сонечко все частіше визирає з-за хмар, а у повітрі вже відчувається тепло, це нагадує мені, що пора готувати шкіру до сезону відкритого одягу. Тож сьогодні хочу розповісти про своє відкриття, крем-масло для тіла від Mades Cosmetics.

У мене дуже суха та чутлива шкіра, тому я завжди у пошуках засобів для зволоження. Цього разу я вирішила спробувати крем-масло для тіла від відомого нідерландського бренду натуральної косметики Mades. У нас цей бренд лише починає з'являтися, в той час як в Європі він вже завоював серця багатьох та здобув велику популярність.

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter
Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter

Продукт представлений у яскравій тарі зі зручною кришкою, під якою додатково розміщено пластикову захисну кришечку, що забезпечує захист від проникнення повітря.

Текстура дуже приємна, нагадує баттер, з високою концентрацією масел. При кімнатній температурі крем-масло має досить щільну та густу консистенцію, але при контакті зі шкірою перетворюється на ніжну кремову емульсію, яка м'яко розподіляється по шкірі.

Крем-масло є висококонцентрованим засобом для догляду за тілом, що складається з натуральних та якісних інгредієнтів. До складу входить вітамінізований комплекс на основі плодів інжиру, манго, кокоса, гуави та груші.

Інжир: Багатий антиоксидантами, інжир допомагає захищати шкіру від шкідливих впливів вільних радикалів і сприяє її зволоженню та заспокоєнню.

Манго: Вітаміни та мінерали, які містить манго, підтримують еластичність шкіри, зменшують втрату вологи та покращують її текстуру.

Кокос: Олія з кокоса має зволожуючі властивості, живить та заспокоює шкіру, сприяючи її здоровому вигляду.

Гуава: Багата вітаміном С, гуава допомагає в боротьбі зі старінням шкіри, стимулює колагеновий синтез та підтримує її молодість.

Груша: Вміст вітамінів та антиоксидантів у груші сприяє заспокоєнню та зволоженню шкіри, допомагаючи підтримувати її здоровий вигляд.

Ці інгредієнти разом створюють ефективний комплекс, який живить, зволожує та підтримує здоров'я шкіри.

Крем-масло слід використовувати лише на вологу шкіру, так доставлена з поверхні шкіри волога залишатиметься у глибоких шарах завдяки маслам.

Засіб швидко поглинається та не залишає жирної плівки. У мене аромат з інжиром - це ніжний, елегантний і трохи екзотичний запах. Він ніби переносить в спокійні теплі дні літа, напевнені атмосферою спілих фруктів та сонячних садів. Це дуже делікатна суміш молочно-солодких, вершкових аспектів з гірко-зеленими елементами, які залишають слід на шкірі протягом довгого періоду часу.

Це крем-масло миттєво огортає шкіру, надаючи бездоганне зволоження. Відчувається, як шкіра стає надзвичайно м'якою та ніжною. При регулярному використанні помітно, що ознаки сухості та лущення поступово зникають, а шкіра набуває більшої пружності та еластичності, здоровий вигляд та природне сяйво. Цей засіб також ідеально підходить для використання після гоління, надає шкірі заспокійливий ефект та знімає почервоніння.

До речі, зараз на сайті діє акція: при покупці акційних товарів від Mades Cosmetics на суму від 1000 грн, крем-масло йде у подарунок. Це чудова нагода познайомитися з брендом та отримати приємний бонус.

https://makeup.com.ua/ua/news/70623/

Mades Cosmetics Body Resort Atlantic Figs Body Butter - це справжнє відкриття для шкіри, яке зачаровує своєю ефективністю. Рекомендую відчути його магію особисто!