ksnklb

Базовий шампунь за приємну ціну

Базовий шампунь за приємну ціну

Мені давно було цікаво які ж засоби у Tink є для волосся, і знаєте.. спробувавши цей шамупнь я була приємно здивована, адже він добре вимив шкіру голови та зробив волосся дуже м'яким по довжині.

Базовий шампунь за приємну ціну
Базовий шампунь за приємну ціну

У мене великий об'єм, 500ml, та на сайті представлено і менший об'єм – 250ml. Різниця у ціні невелика, і загалом цей шампунь досить бюджетний.
Банка велика, чорна, дизайн у стилі бренду Tink.
Кришечка фліп-топ, відкривається та закривається звичайно. Отвір у дозаторі невеликий.

Шампунь рідкий, гелевий, прозорий, з легким перламутровим відливом.
Аромат дууже гарний, я навіть не очікувала такого, насправді. Він солодкий, косметичний, можна почути нотки квітів та кокосу. На волоссі не залишається, та під-час миття він дуже гарний та приємний.
Шампунь піниться звичайно, середньо, я промиваю ним голову двічі. Змивається легко, вже під-час другого миття волосся гладке.
У складі є сульфати, гліцерин, силікон, гідролізати протеїнів пшениці, ефір кокосової олії.

Основне, що ми очікуємо від шампуню, це те, як він очистить шкіру голови, і цей чудово це робить, без відчуття "до скрипу", без неприємних відчуттів. Волосся брудниться звичайно, не швидше та не пізніше.
На фото можна побачити волосся вимите цим шампунем, та висушене з термозахистом Joko Blend.
За відчуттями воно м'яке та, як кажуть, "живе", дуже приємне та не пересушене на кінчиках. Гарно це відчувається саме на зоні при коренях, воно там дуже приємне на дотик.
Особисто мені бракує згладження кінчиків, та на MakeUp я бачила бальзам  "Кокос і пшеничні протеїни", тому думаю, що разом з ним буде якраз повноцінний догляд, який закриє усі потреби.
І так, якщо візуально мені бракує гладкості, то при розчісуванні, заплітанні, стан мого волосся цілком мене задовольняє: волосся не заплутане, легко розчісується, має об'єм.