Lytvynenko

Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade

Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade
Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade

Я прочитала на тюбику, що це глибоко очищуючий гель для вмивання від MERMADE, та це виявилося глибше, ніж я очікувала 😅

Мене привабила ціна, невеличкий обʼєм та купа схвальних відггуків. Давайте розбиратися із враженнями, що склалися у мене)

Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade

Пакування: невелика матова туба, обʼємом 50мл, із кришкою фліп-топ, що надійно та добре закривається. Є захисна слюда, що завжди тішить. Дизайн засобу симпатичний, у стилістиці бренду.

Аромат: дуууже приємний! Не сильно яскравий, але відчутний. Це наче кокос із ваніллю + щось мильне. ну дуже подобається 🤤

Консистенція та текстура: прозорий гель, середньої щільності. Піниться добре, проте я мала гелі в такому самому форматі, що дають більше піни. Тобто, тут середній розхід, нічого супер економного, ну і надто багато продукту теж не доведеться використовувати.

За описом на сайті-це мʼяко працюючий гель, що ніжно та делікатно очистить шкіру (через мʼякі ПАР у складі). На самому тюбику вказано, що це глибоко очищуючий гель. І ці поняття між собою, на мою думку, не поєднуються та трохи суперечать один одному. Я, скоріше, схиляюся до другого варіанту, через відчуття на шкірі, що він викликав. Але це не відміняє його хороший склад!

Відчуття на шкірі: після вмивання шкіра скрипить. От прям глибоко, добре-добре очищене обличчя одразу після змивання гелю. Свербіжу, подразнень та якихось неприємних реакцій не було. Коли обличчя підсихає, у мене не залишається зволоженої шкіри, як не крути. Виникає бажання скоріше перейти до етапу тонізування, аби дати шкірі необхідне зволоження та запобігти відчуттю стягнутості шкіри, яке от-от на підході. Це не погано і не добре, це як факт, це реакція моєї шкіри.

Виробник вказує, що це безсульфатний засіб на основі мʼяких ПАР. І це дійсно так.

  • COCO-GLUCOSIDE і COCAMIDOPROPYL BETAINE є мʼякими поверхнево-активними речовинами (ПАР), мають мʼякі очищувальні властивості та знижений ризик подразнення шкіри.

Корисні компоненти, що хочу виділити:

  • GLYCERIN: зволожувач, допомагає утримувати вологу в шкірі.
  • PANTHENOL: провітамін B5, зволожує і заспокоює шкіру.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT (екстракт алое вера): зволожуючий та заспокійливий компонент.
  • BIOFLAVONOIDS: антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від вільних радикалів.
  • BRASSICA OLERACEA ITALICA EXTRACT (екстракт броколі): містить вітаміни та антиоксиданти.
  • TREHALOSE: зволожувач, допомагає зберігати вологу в шкірі.
  • UREA: зволожувач, який допомагає розм'якшувати шкіру.
  • ALLANTOIN: заспокоює і допомагає відновлювати шкіру.

Складники, на які варто звернути увагу, якщо ви схильні до подразнень та алергій:

  • PHENOXYETHANOL: консервант
  • TRIETHANOLAMINE: регулятор рН
  • PARFUM.

Та виробник і сам залишає примітку, що можлива індивідуальна чутливість до компонентів продукту. І може це статися із будь-яким компонентом, якщо маєте непереносимість.

Загалом, склад мене тішить та не викликає бурхливих негативних емоцій. Навпаки, було приємним здивуванням побачити тут сечовину та алатонін, що я дуже поважаю доглядових засобах.

В цілому, цей гель для вмивання виглядає як добре збалансований продукт для щоденного використання, що підходить для більшості типів шкіри, включаючи чутливу. Склад тут достойний! В моєму випадку мега зволоженої шкіри я не отримала, але дискомфорту однозначно не було.

Хороший базовий догляд, що комфортний у використанні, дає глибоке та якісне очищення шкіри від забруднень.

Має неймовірно смачний аромат та зручний тюбик із милим дизайном.

Можу радити, на нього ще й така ціна приємна 🥰