Hanna Domashenko

Sinart | Lip Gloss Pro

Sinart | Lip Gloss Pro

Здавалося б, яка різниця у блисках для губ? Всі такі кольору цукерочки, блискучі, масненькі та майже всі в однакових упаковках... Але я вас запевняю, що різниця є. І знайти дійсно класний блиск - це ще той квест!

Але нарешті у мене на поличці з'явився достойний кандидат на звання найкращого.

Sinart | Lip Gloss Pro
Sinart | Lip Gloss Pro
Sinart | Lip Gloss Pro

Lip Gloss Pro від Sinart з самого початку вражає своїм стильним, мінімалістичним пакуванням. Я люблю, коли упаковка стильна і не кричить про себе. У мене блиск у відтінку 06 - це такий ніжний глянець в рожевому відтінку. Блиск надає губам легкого тону, тому його з цікавістю можна міксувати з вашими улюбленими олівчиками для губ.

З Lip Gloss Pro ви отримаєте ряд переваг, бо мінусів я, чесно, за місяць користування просто не помітила!

💋максимальне зволоження губ;
💋чудовий блиск та візуально збільшений об'єм губ;
💋легка консистенція;
💋відсутність липкості на губах;
💋зручний аплікатор;
💋класна кольорова гамма;
💋відсутність жахливої полоски скоченого продукту на губах;
💋блиск не містить яскравої віддушки (жирний плюс для тих, кого це дратує);
💋гарний склад на основі цінних масел та рослинних компонентів, що дбайливо піклуються за вашими губами та перешкоджають появі сухості та лущень.

І я би продовжила цей перелік, але до чого балачки? Просто погляньте, як він чудово виглядає на губах! Його можна поєднати як в денному, так і у вечірньому макіяжі. А ще він чудово тримається на губах, тому я не раз бачила, як саме цей блиск обирають візажисти для весільних мейкапів!

Блиск Lip Gloss Pro від Sinart став моїм справжнім улюбленцем цього літа!

24 липня, 2024
Hanna Domashenko
24 липня, 2024