Незмивна маска K18
Про K18 напишу окремо, бо ще так вражена засобом не була.
Вперше я з ним познайомилась в свого колориста, коли після фарбування вона мені зробила миття хелатуючим шампунем K18 та навчила користуватись незмивною маскою.
Він мені на той момент по вартості за 50 мл вийшов 3250
Маска не містить силіконів, глибоко проникає в кортекс волосини і відновлює природній здоровий стан волосся всього за 4 хвилини, а також помʼякшує кутикулу.
Правильний спосіб застосування:
Промити волосся шампунем (звичайним) 2 рази як зазвичай, не використовувати кондиціонер.
Прибрати залишки вологи за допомогою рушника.
Розтерти 1-2 натиски маски в долонях до білого кольору розвгріваючи. Нанести на волосся
Залишити на 4 хвилини. Розчесати та не змивати.
Висушити волосся як завжди. Для отримання оптимального результату використовувати під час наступних 4-6 процедур миття голови. Надалі - кожні 3-4 миття.
Основний компонент усіх засобів K18 це пептид K18 — унікальна послідовність амінокислот, яка проникає у волосся і відновалює дисульфідні зв'язки, які могли бути пошкоджені як у салоні, так і в домашніх умовах. Клінічні досліди довели: пептид повертає волоссю молодість та еластичність.
Виробник вказує, зо K18 з волосся НЕ ВИМИВАЄТЬСЯ, тобто ефект тримається завжди.
Від нього немає силіконової плівки, чи візуалу,
Він працює виключно всередині волосся.
Дуже б ще хотіла спробувати спрей від цього бренду та олійку.
Прикріплюю фото свого волосся.
Коментарі (0)