Продукти для губ для найпалкіших поцілунків
Bourjois | Rimmel
Kiss-челендж від клубу подарував мені такий крутий подарунок, а я натомість одразу після отримання посилки випала з життя на цілий тиждень через хворобу... Температура 38.5 та спека у квартирі під 32 градуси - були ще одним позаплановим челенджом, але не таким приємним, на жаль, як створення контенту для клубу!
Тому повертаюся до вас з новими силами та чудовим оглядом на ці блиски та помадку, що вже встигли стати моїми улюбленицями!
Переді мною 3 чудових продукти для губ:
🎀Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil (01 Douceur De Rose)
🎀Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil (001 Pink Flush)
🎀Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick (03 Rose Me Tender)
Всі засоби мають палітру ніжної чайної троянди, що завжди мене тішить! Обожнюю рожеві відтінки на губах, вони відпадно освіжають обличчя!
🎀Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil
🦩Аромат солодкий, але не відчувається при нанесенні;
🦩Олійка не розтікається за кон тур;
🦩Добре зволожує губи;
🦩Надає шикарного блиску губам;
Ця олійка для губ має ніжний рожевий відтінок, але на губах він практично не помітний. Не дарма це саме S.O.S Lip Oil, бо зволоження тут відмінне! Губи після використання продукту м'якенькі та насичені вологою. Дуже сподобався цей засіб! Завжди тепер зі мною у сумочці!
🎀Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil
🦩Аромат майже не помітний;
🦩Продукт досить густий;
🦩Зручний аплікатор по формі губ;
🦩Стильна баночка;
🦩Більш насичений відтінок на губах;
Ця олійка має, як на мене, має більш трендовий флакончик, що робить її ну дуже естетичною в сумочц і! Текстура більш густа та ніби гелева, що не дуже схоже саме на олійку. Зручний широкий аплікатор з першого нанесення надасть губам тендітного рожевого відтінку. Губи зволожені та доглянуті. Ще один мій фаворит, який поселився у другій сумочці :)
🎀Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick
🦩Матовий фініш;
🦩Гарний барбі відтінок;
🦩Оригінальна упаковка;
🦩Зручний тоненький аплікатор для точного виведення форми;
🦩Стійка формула;
03 Rose me tender - це той самий класичний рожевий колір, має ну такий справжнісінький барбі-настрій. Але біда в тому, що він "полосить" і лягає нерівномірно. Думаю, що це біда саме цього відтінку...
Самі по собі матові помади - це на любителя. Бо вони часто можуть пересушувати губи. Така сама штука і з цією помадою - вона вимагає підготовлених губ перед нанесенням, аби помада лягла ідеально. Мої губи вона сушить і виглядає це не дуже 'aesthetic'. Підкреслюється вся текстура губ та створюється якась негарна межа помади на внутрішній частині губ.
Але на фото наче виглядає класно, бо колір дуже вдалий і гарно освіжає обличчя. Але в житті це виглядає не гарно через всі її недоліки. буду намагатися приручити цього "дракона", але поки що всі спроби марні.
Коментарі (0)