Чистикова Дар'я

Аромадифузор Lotus & Sandalwood

Аромадифузор Lotus & Sandalwood

Не парфумами єдиними 😉 Бренд Avenue Des Parfums має широку лінійку ароматів для дому. Тому, після стількох гарних відгуків дівчат, обрала і собі аромадифузор. Зупинилась на ароматі Lotus & Sandalwood. Розповідаю, що і як 》》》

Дифузор представлений у крафтовій сірій коробочці. Все запаковано надійно та на совість, будьте впевнені. На наліпці є вся інформація про спосіб застосування та запобіжні заходи.

Сам флакончик скляний, рідина у ньому благородного синього кольору, а самі палички (до речі, у мене в комплекті їх було всього 4) фіброві чорні.

Виглядає дуже акуратно і стильно. Я поставила його в саме прохідне місце в квартирі – біля дверей, повище, адже малюк вдома так і новорить схопити все, що гарно лежить. Тому аромат розповсюджується приблизно на рівні плечей і його достатньо добре чутно коли проходиш повз.

А тепер про сам аромат, піраміда Lotus & Sandalwood наступна:

Тип аромату: зелені, квіткові

Початкова нота: Фрезія

Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен

Кінцева нота: Сандал, Білий мускус

Щоразу я чую різні акцентні ноти: то квітучий лотос, який тільки нібито розкрився; то наполегливий і пряний сандал; то аромат пелюсток півонії, що обсипається. Приємний, теплий, місцями ніжний аромат змушує прислухатися до нього знову і знову.

Він викликає у мене асоціації з готелем десь у Греції. Таким розкішним та умиротворенним, де у лоббі завжи стоять свіжі, щойно зрізані квіти. Тут все гармонічно, спокійно та розмірено. Жодних вибухів емоцій чи яскравих акцентів. Тут переважно тихо, ніхто нікуди не спішить, немає шумних компаній і, можливо, інших постояльців. Таке собі місце сили, прогулок на самоті та розмов з самим собою.

Аромат дійсно створює атмосферу де хочеться трохи сповільнитися, подумати та зібратися з силами.

Стійкість дифузора гарна, щоразу проходячи я відчуваю ці приємні нотки, котрі так і тягнуться далі. Інтенсивність аромату можна регулювати кількістю паличок, але тут їх всьо 4, тому я вирішила використати одразу всі, щоб в повній мірі насолодитися ароматом.

Виробник радить для кращої ароматизації перевертати палички раз на тиждень. І я скажу цей лайфхак дійсно робочий 👌 аромат буквально грає з новою силою знову і знову.

За моїми розрахунками цього дифузора вистачить на 5 тижнів, але зараз спека і рідина може випаровування швидкіше ніж зазвичай. Виробник ставить рамки 4-6 тижнів, тож це ще доволі гарний результат👍

Наразі це аромат з яким я відчуваю затишок в домі та просто кайфую. Гадаю одним флакончиком тут точно не обійдеться 🥰

Дівчата, а які аромати для дому полюбляєте ви? Спокійні чи навпаки?