Mandarinka

Перевірені закупи і чому я обираю саме ці товари

Перевірені закупи і чому я обираю саме ці товари

Вітаю! Давно не було розпаковок, оскільки наче все і є, але, як виявилось, закінчилась база, тому виправляюсь з наступною посилкою. Що придбала:

Беру її вдруге, вона мені дуже сподобалась. Я із тих людей які готові пити чай після кожного прийому їжі, в будь-яку спеку. Це звісно має свої результати і на зубах, саме тому хотіла підібрати собі якісну відбілюючу пасту. Прочитала відгуки і взяла цю. Знаю, що багато паст можуть бути занадто агресивними, тому користуюсь нею тільки 1 раз на день ввечері.

Вона дійсно відбілює зуби, як мені здається на 1 тон так точно. Користуюсь в парі з жорсткою зубною щіткою. Чутливість зубів не збільшилась, а от зовнішній вигляд покращився - тому в беру повторно.

Це рекомендація стоматолога. Мій чоловік робив чистку у стоматолога і він радив саме цю зубну пасту після процедури як м'яке, але якісне очищення. У неї навіть смак не такий сильний, більш ніякий, тому сильного м'ясного очищення чекати не доводиться.

Саме тому я використовую її зранку, з щіткою середньої жорсткості. Після неї комфортно їсти, немає цього різкого перепаду смаків, що щелепу зводить. Дійсно м'яка зубна паста, яка точно не нашкодить зубам.

Це культова маска, яку мабуть пробували всі. Вона бюджетна, але дієва. Я зараз використовую іншу з екстрактом вівса - зволожуючу. І вона у мене замість бальзаму, з її ціною, можна не економити.

У неї дуже тонке волосся, яке швидко розсипається і не тримається купи, тому їй потрібна тільки супер сильна фіксація. Вона визнає тільки цей засіб і користується ним на постійній основі.

Поки його не тестили в дії, але перше враження не дуже: дуже сильний аромат мускусу (в принципі вони і заявлені як мускусні). Будемо дивитись в дії.