PILIRINA 💛💙

TOP BEAUTY: Victoria's Secret по-українськи

У літню спеку, коли більшість парфумів недоречні, відчуваються важкими і душать, на допомогу приходять легкі парфумерні спреї. Цього разу я обрала міст для тіла й волосся Secret Bomb від українського бренду Top Beauty.

Флакон міста досить об'ємний, виготовлений з якісного прозорого пластику, крізь який просвічується вміст у вигляді золотистої субстанції з дрібним шиммером.

Ковпачок металевий, золотистий з чорним кантом, уздовж якого надрукована назва бренду.

Якісний дозатор, яким можна дрібно розпорошити аромат із відстані.

Обʼєм досить великий - 250 мл. Вистачить надовго.

Флакон 1:1 схожий на місти від VS 🎀

Задум зрозумілий, а що ж всередині?

Оу, і тут все прекрасно! 👌

Пахне неймовірно смачно. Квітково-фруктовий мікс у якому чітко відчуваю стиглу м'якоть ананасу та маракуі на подушці з темних орхідей, соковитої рожевої півонії та свіжого жасмину з додаванням ніжних вершків.

Аромат із циклу «десь вже чула», для мене співзвучний із парфумом Bombshell Victoria's Secret. Тільки без полуничних нот. Насправді аромат складний, бо виділити щось одне з піраміди важкувато. Для мене він перетворюється у єдине ціле, піднімає настрій, по-дівочому освіжає.

Стійкість – приблизно 5-6 годин. Аромат не душить, можна сміливо робити одразу багато пшиків на різні частини тіла. Найдовше тримається на волоссі.

Гадаю, міст Secret Bomb від Top Beauty сподобається абсолютній більшості, навіть незважаючи на індивідуальні уподобання. Легкий фруктово-квітковий шлейф не може лишити нікого байдужим. Це аромат доглянутих дівчат.

Спреєм можна облитися з ніг до голови без страху задушити оточуючих.

Компліменти сипляться постійно, а це означає, що аромат приємний не тільки мені, а й оточуючим. Рекомендую звернути на нього увагу, він не такий простий, як може здатися на перший погляд і набагато бюджетніший, ніж спрей VS🌸

А ви любите парфумовані місти для тіла? Поділіться, будь ласка, своїми літніми улюбленцями!