TOP BEAUTY: Victoria's Secret по-у країнськи
Secret Bomb VS Bombshell 🇺🇦
У літню спеку, коли більшість парфумів недоречні, відчуваються важкими і душать, на допомогу приходять легкі парфумерні спреї. Цього разу я обрала міст для тіла й волосся Secret Bomb від українського бренду Top Beauty.
Зовнішній лук
Флакон міста досить об'ємний, виготовлений з якісного прозорого пластику, крізь який просвічується вміст у вигляді золотистої субстанції з дрібним шиммером.
Ковпачок металевий, золотистий з чорним кантом, уздовж якого надрукована назва бренду.
Якісний дозатор, яким можна дрібно розпорошити аромат із відстані.
Обʼєм досить великий - 250 мл. Вистачить надовго.
Флакон 1:1 схожий на місти від VS 🎀
Задум зрозумілий, а що ж всередині?
Звучання аромату 🎶
Оу, і тут все прекрасно! 👌
Пахне неймовірно смачно. Квітково-фруктовий мікс у якому чітко відчуваю стиглу м'якоть ананасу та маракуі на подушці з темних орхідей, соковитої рожевої півонії та свіжого жасмину з додаванням ніжних вершків.
Аромат із циклу «десь вже чула», для мене співзвучний із парфумом Bombshell Victoria's Secret. Тільки без полуничних нот. Насправді аромат складний, бо виділити щось одне з піраміди важкувато. Для мене він перетворюється у єдине ціле, піднімає настрій, по-дівочому освіжає.
Стійкість – приблизно 5-6 годин. Аромат не душить, можна сміливо робити одразу багато пшиків на різні частини тіла. Найдовше тримається на волоссі.
Рекомендасьйон 👌
Гадаю, міст Secret Bomb від Top Beauty сподобається абсолютній більшості, навіть незважаючи на індивідуальні уподобання. Легкий фруктово-квітковий шлейф не може лишити нікого байдужим. Це аромат доглянутих дівчат.
Спреєм можна облитися з ніг до голови без страху задушити оточуючих.
Компліменти сипляться постійно, а це означає, що аромат приємний не тільки мені, а й оточуючим. Рекомендую звернути на нього увагу, він не такий простий, як може здатися на перший погляд і набагато бюджетніший, ніж спрей VS🌸
А ви любите парфумовані місти для тіла? Поділіться, будь ласка, своїми літніми улюбленцями!
Коментарі (0)