ksnklb

Освіжаюча нічна маска

Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска

Чи можна за ніч непогано відновити на освіжити шкіру обличчя? З нічною маскою від Missha так!
Розповідаю як вона працює 😉
Масочка гелева, жовтого кольору і має свіжий запах, який трішки нагадує гарбуз, при нанесенні від відчувається та згодом зникає.
Наноситься та розпридіється досить легко, консистенція трішки наче водяниста і фініш на обличчі також залишається таким вологим шаром. Відчувається на шкірі це свіжо, маска наче надає вологу та легке охолодження, особливо цей ефект відчутний, якщо під неї нанести термальну воду або тонік. Спочатку маска лежить вологим шаром, трішки липка, та згодом вона вбирається і липкість залишається мінімальна, на шкірі тоді вона не відчувається.
Зранку вона легко та швидко змивається з обличчя, липкості немає. Краще змивати гелем чи пінкою для вмивання.
Після вмивання відчувається свіжість, обличчя чисте та має рівний тон, шкіра світла, відчувається легке зволоження. З цією маскою швидше проходять прищі: у мене була ситуація, коли ввечері я помічала, що прищик починає з'являтись, я нанесла наніч маску, і зранку від нього залишився лише слід.
Я вважаю цю маску гарною альтернативою нічним кремам, коли хочеться різноманіття у рутині. А ще вона може допомогти краще виглядати шкірі обличчя перед важливою подією.
У складі на початку є гліцерин, а потім одразу йде силікон, тому цю маску краще використовувати 2-3 рази в тиждень. Взагалі, силікони досить часто є у такого типу масках. А також нам обіцяють гідролізовані ефіри жожоба, гарбузову олію, вона має позитивний вплив на шкіру, і багато різних рослинних екстрактів.
Ну і звісно, пакування.. ви бачили цей милий пакетик, наче з-під якогось соусу? Він простий та водночас зручний для нанесення, об'єм 10g, пакування досить надійне для перевезень.

Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска
Освіжаюча нічна маска