Дарина🦉

Хто сьогодні зробив мій день?!

Хто сьогодні зробив мій день?!
Хто сьогодні зробив мій день?!

Привіт! Сьогодні я провела весь день у Львові, на самоті. Іноді це дуже круто гуляти чарівними вуличками міста, самою.... Це дуже важкий, і не дуже вдалий день, так я думала до обіду, поки не зустріла пухнасте щастя😺! Це Соня, вона живе в салоні краси та зустрічає гостей на вулиці, і вона вагітна. Уявіть, ти ідеш по справам, не встигаєш, нервуєш, все тобі не так....і тут вибігає цей "кабанчик"🤣, і починає муркотіти. Вона мене провела, все показала (хоч це і не про косметику, але подивиться відео, бо вона чарівна🥲). Спочатку я думала, що це кіт, а потім власниця салону її представила, Пані Софія, яка очікує кошенят💗!

Вже настрій був набагато кращий, потім накупивши нових засобів, забравши пакуночкі, напившись дуже смачної Львівської кави☕ я поїхала до дому (в голові грала пісня Вакарчука "Місто весни моєй")!

Буду далі знайомитись з парфумами Avenue Des Parfums, а також парфумованим гелем для душу та спреєм для ароматизації повітря, бо аромати в них ну дуже круті🖤

Glambee та Lovit - рубрика воно мені не потрібно, але потрібно, треба терміново взяти🤪! Тіні, олівці, яскрава підводка (ну дуже дуже потрібні речі🤣), за лаштунками ще один пакет😏.

Хто сьогодні зробив мій день?!
Хто сьогодні зробив мій день?!
Хто сьогодні зробив мій день?!

І на останок! Вдома я відкрила боксик MERMADE ,і там мене очікувала золота прикраса 🥳та солодкий кавунчик🍉 ( бальзам (доречі він такий смачний!)та гель для душа). А я мала надію спочатку знайти патчі🤣! Я дуже зраділа, це дуже було неочікувано!

Такий чарівний, хоч і важкий день сьогодні в мене вийшов в місті Лева😻