Nastina

LAMEL FLAMY Fever Blush

LAMEL FLAMY Fever Blush

Минулого місяця замовила нові рум'яна. В мене закінчилися старі кремові рум'яна від avon і я вирішила розпочати ці. Порівняно з іншими продуктами від Ламель кремові рум'яна FEVER - помітно дорожчі. Але мені набагато більше подобається працювати з кремовими текстурами, аніж з сухими, тому я вирішила, що придбаю їх. Вони ще й одного тижня були в акції з промокодом BEAUTY2024, і коштували мені буквально 110 грн.

На вибір було два відтінки: мій рожевий і червоно-кораловий. Мені набагато більше пасують холодні рожеві відтінки, тому червоний я не обрала. Для мене він специфічніший і не до кожного макіяжу підійде.

Наносила пензлем для рум'ян на щічки і трішки на повіки.

Продукт добре набирається на пензлик, і відмінно тушується на шкірі. Самі рум'яна досить пігментовані, Я навіть спочатку подумала що нанесла забагато, але потім добре розтушувала, трішки нанесла на повіки і вийшло досить гарно.

На свотчі видно, що вони досить щільні, можливо їх можна наносити навіть на губи, але на фото знизу на моїх губах блиск.

Я не часто купую косметику від LAMEL, але останнім часом бачу в них багато гідних уваги продуктів, цим рум'янам абсолютний лайк! Додам у свою щоденну косметичку і буду користуватися на постійній основі.

10/10

LAMEL FLAMY Fever Blush
LAMEL FLAMY Fever Blush
LAMEL FLAMY Fever Blush
LAMEL FLAMY Fever Blush