Lytvynenko

Спроба реанімувати пересушене волосся

Спроба реанімувати пересушене волосся
Спроба реанімувати пересушене волосся

Професійний бренд Matrix, родом з США, відомий багатьом. Я знайомилася з їхнім продуктом вперше)

Через спекотну літню пору дещо пересушила своє і без того пористе та жорстке волосся, а отже, на допомогу вирішила підключити спеціалізовану лінійку.

Серія Total Results Instacure розроблена спеціально для волосся будь-якого ступеня пошкодження механічним чи термічним шляхом, як вказує виробник.

Спроба реанімувати пересушене волосся
Спроба реанімувати пересушене волосся

Пакування: округла витягнута пластикова пляшка, обʼємом 300 мл, із надійною кришкою фліп-топ, що міцно закривається, але прокручується, що не завжди зручно. Дизайн засобу яскравий, симпатичний.

Аромат: фруктово-квітковий, легкий, приємний. Довго на волоссі не залишається.

Консистенція: помірно густа субстанція сіро-білого кольору, що має шовковисту текстуру та прекрасно розподіляється. Шампунь чудово піниться та не потрібно великої кількості у використанні.

Відчуття на шкірі голови: подразнень, свербіжу, пересушеної шкіри даний продукт не викликав. Він комфортний, цілком делікатний. Що під час нанесення, що після - не викликає негативних реакцій. Лупи, подразнень та інших неприємних проявів у мене не було.

Всім відомо, що основна функція шампуню - очищення шкіри голови. Та мені було важливо, аби саме цей засіб був мʼяким з уже пошкодженим волоссям від високого температурного режиму, перешкоджав втраті вологи та трохи помʼякшив саму волосину. Загалом, виконав обіцянки, що гарно розписані)

Що я отримала по факту:

Змиваючи шампунь уже помітила, що він не залишає пасма жорсткими, як мотузки, що часто буває.

Багато хто писав, що важко вимити з волосся та воно залишає його брудним. Я з таким не стикнулася, на графік миття волосся шампунь не вплинув. Корені були свіжі після миття. Але якогось гарного обʼєму теж не було.

Сушила, як завжди, природним методом. І в завершенні отримала досить хороший блиск, менш розпушену та більш слухняну текстуру. Та на дотик волосся вийшло більш жорстким, ніж на вигляд.

Так, воно отримало свою дозу зволоження. І, якщо врахувати, що на фото та відео результат миття виключно цим шампунем, без використання будь-яких інших засобів, то ефект непоганий, але все одно, мені хотілося б отримати більш мʼякі пасма.

Так вийшло, що еталонним шампунем у цьому став L'Oreal Paris Elseve Bond Repair Shampoo і я часто згадую, як він без допомоги інших продуктів робив волосся дійсно наче з салону 🥰 оживляв те, що намагалося вмерти)

Огляд тут - https://club.makeup.com.ua/post/36599/

Шампунь не містить силіконів та парабенів, згідно складу, як і обіцяє виробник. Що є плюсом для тих, хто уникає цих компонентів.

Він містить декілька корисних інгредієнтів, таких як гліцерин та гідролізовані протеїни (пшеничний, кукурудзяний та соєвий), що зволожують та зміцнюють волосся. Також у складі є саліцилова кислота, яка дає глибше очищення від забруднень.

Водночас, шампунь містить деякі потенційно агресивні компоненти, такі як Sodium Laureth Sulfate, що можуть викликати подразнення та сухість, особливо у людей з чутливою шкірою. Також варто звернути увагу на можливі алергічні реакції на такі компоненти, як Phenoxyethanol.

Для мене цей склад прийнятний, я +/- рівно ставлюся до даного переліку складників та нічого мене не злякало та не вразило особливо. Хоча за протеїни (що і є фішкою даного засобу) - лайк 👍🏻

Matrix InstaCure Shampoo бурхливих вражень у мене не викликав. Ну от рівно все пройшло, хоча я б дуже хотіла вау-ефекту.

Він наче добре очищає, не робить волосся жорстким та пухнастим, але і просто одним шампунем обійтися не можна, бо на дотик пасма жорсткуваті та суховаті.

Блиск наче і є, але за ним нічого не стоїть. Накопичувального ефекту від систематичного використання я не помітила.

Сказати, що цей шампунь допоміг вирішити моє питання пошкодженого волосся я точно не можу. А отже, буду продовжувати шукати більш підходящі та достойні варіанти.

Цікаві ваші враження, як вам, якщо користувалися? Є сенс давати другий шанс засобу, міксуючи з іншими продуктами лінійки?