2 нові для мене продукти від Logically, Skin | Захват та розчарування…
Тестую зволожувальну сироватку для клітинного оновлення Aquatide Resurface Serum та санскрін Professional Sun Block SPF50+
Мала дві сашетки нових для мене продуктів бренду Logically, Skin, що уже так полюбився мені 🥰
Тут буде один продукт, що закохав у себе. Та одна прикрість та розчарування... Почну з позитиву.
Logically, Skin Aquatide Resurface Serum
Це зволожувальна сироватка для клітинного оновлення, що, за обіцянками виробника, активізує внутрішні клітинні механізми для посилення власних бар’єрних функцій шкіри, сповільнює процеси старіння, зменшує окислювальний стрес, покращує показники вмісту води в епідермісі та здатність утримувати її.
Пакування: повний розмір продукту включає в себе упаковку з 10 сашеток, вагою по 2г. Такий формат з порцією сироватки для мене незвичний та не можу сказати, що супер зручний. Це гарний варіант, аби брати продукт з собою в подорож, або придбати для тестування. Проте на постійній основі контактувати з пакуванням та докладати зусилля для відкриття пластикового пакетику мені не подобається. На сашетці є насічка, але з нею не вдається нормально відкрити засіб, доводиться брати ножиці.
Аромат: легкий, рослинний, натуральний, без синтетичних віддушок.
Консистенція та текстура: легка гелева текстура, прозорого кольору, що гарно ковзає та при цьому не слизька. Відмінно розподіляється по шкірі та просто моментально поглинається.
Відчуття на шкірі та ефект: мені ця сироватка дуууже приємна! Вона гарно зволожує шкіру, роблячи її мʼякою, пружною, на дотик вологою, але абсолютно не липкою. Тон обличчя помітно покращується, а шкіра наче наповнюється зсередини та гарно сяє. Я в захваті!
Активні інгредієнти:
- пептид Aquatide 5000™ (Акватайд 5000) 4% - подовжує життєвий цикл клітини та сповільнює старіння, покращує процеси кератинізації, стимулює синтез керамідів, знижує втрату вологи, робить шкіру більш еластичною та пружною, зміцнює її захисні функції;
- ніацинамід допомагає відновити пошкоджений ліпідо-епідермальний бар’єр, позитивно впливає на виробництво керамідів, сприяє утриманню вологи в шкірі, зменшує почервоніння та запальні реакції;
- трегалоза захищає клітини від зневоднення, а також окислювального стресу та незворотних пошкоджень, що призводять до передчасного старіння, відновлює баланс вологи, зменшує видимість дрібних зморшок;
- біофлавоноїди нейтралізують дію вільних радикалів та розривають окислювальний ланцюжок, володіють протизапальними властивостями, покращують виробництво колагену, допомагають зберігати більш молодий вигляд шкіри;
- гіалуронова кислота в 4 формах забезпечує багаторівневе зволоження, підтримує оптимальний рівень насичення водою рогового шару, запобігає надмірному випаровуванню вологи з поверхні шкіри.
Logically, Skin Professional Sun Block SPF50+/ PA++++
Це сонцезахисний крем, на основі двох фізичних фільтрів – оксиду цинку та діоксиду титану.
За уточненням виробника, крем чинить потрійну дію – захист від УФ-випромінювання, зменшення зморшок та пігментних пятен.
Пакування: у мене сашетка, вагою 2г., що добре відкривається з наявними насічками. Повний розмір представлений у тюбику з пластику, в обʼємі 70г. (його я не знайшла на сайті, чомусь)
Аромат: легкий, ненавʼязливий, рослинно-кремовий.
Консистенція та текстура: щільний крем білого кольору, що не легко розподіляється по обличчю за рахунок густоти. Важкий.
Відчуття на шкірі та ефект: крем надто густий та надто важкий. Він відчуваються на обличчі весь час, це дуже дискомфортно. А перш за все, за рахунок фізичних фільтрів, сильно вибілює обличчя. На літо мені такий ефект не сподобався та був недоречним.
Візуально санскрін "сидить" добре, я бачу ліпшу текстуру, АЛЕ ❗️Це відбувається за рахунок силіконів у складі: Циклопентасилоксан, Циклогексасилоксан, Цетил ПЕГ/ППГ-10/1 диметикон, Диметикон, PEG-10 диметикон, Крос-полімер диметикону/ПЕГ-10/15, Крос-полімер диметикону, Кремнезем диметилсилікат.
Силікони розгладжують шкіру, проте утворюють важку та неприємну плівку на обличчі. А також, частіше за все, є комедогенними. Зі мною так і відбулося, я отримала уже після першого використання нові висипи.
Покриття санскрін робить напівматове, без надмірного сяйва. Оксамитовий фініш. Та трохи балансує жирність.
Активні інгредієнти:
- адипосол – він не тільки пригнічує надходження меланосом (причину тьмяності і пігментації), але також ефективно покращує гіперпігментацію шляхом безпечного розкладу вже утворених меланосом за допомогою механізму аутофагії;
- мелатрепін – комплексне полегшення ознак старіння, запальної реакції та еритеми, спричинених стресом, отриманого з навколишнього середовища;
- ніацинамід 2% – компонент, що працює на освітлення тону шкіри та пігментації, чинить себорегулюючу дію, а також є потужним антиоксидантом;
- каламін – дієвий антисептичний та антибактеріальний компонент, заспокоює почервоніння, вбирає надлишки себуму;
- пантенол допомагає шкірі притягувати воду, а потім утримувати її, також може допомогти нашій шкірі виробляти більше корисних ліпідів, які важливі для міцного і здорового шкірного бар'єру;
- аденозин – дієвий протизапальний компонент, який також сприяє пришвидшенню регенерації шкіри, тим самим позитивно впливає на відновленні її захисного бар’єру. Відіграє роль навіть у виробленні власного колагену та покращенні пружності й еластичності шкіри.
Висновки:
Два нові продукти і протилежно різні враження...
Зволожувальна сироватка для клітинного оновлення Logically, Skin Aquatide Resurface Serum - просто розкішна! В ній добре все: текстура, відчуття на шкірі, ефект, відсутність аромату, ціна, склад! Хіба що формат сашеток саме для мене не зручний. Я вам щиро раджу спробувати її!
Сонцезахисний крем Logically, Skin Professional Sun Block SPF50+/ PA++++ засмутив та трошки нашкодив... Некомфортний, важкий, залишає сильний білий слід, має у складі силікони та провокує висипи. Не знаю, кому він може сподобатися.... Не можу радити, хіба що придбати заради особистого експерименту один пробник та впевнитися у всьому особисто)
Коментарі (0)