Lytvynenko

2 нові для мене продукти від Logically, Skin | Захват та розчарування…

2 нові для мене продукти від Logically, Skin | Захват та розчарування…

Мала дві сашетки нових для мене продуктів бренду Logically, Skin, що уже так полюбився мені 🥰

Тут буде один продукт, що закохав у себе. Та одна прикрість та розчарування... Почну з позитиву.

Це зволожувальна сироватка для клітинного оновлення, що, за обіцянками виробника, активізує внутрішні клітинні механізми для посилення власних бар’єрних функцій шкіри, сповільнює процеси старіння, зменшує окислювальний стрес, покращує показники вмісту води в епідермісі та здатність утримувати її.

Пакування: повний розмір продукту включає в себе упаковку з 10 сашеток, вагою по 2г. Такий формат з порцією сироватки для мене незвичний та не можу сказати, що супер зручний. Це гарний варіант, аби брати продукт з собою в подорож, або придбати для тестування. Проте на постійній основі контактувати з пакуванням та докладати зусилля для відкриття пластикового пакетику мені не подобається. На сашетці є насічка, але з нею не вдається нормально відкрити засіб, доводиться брати ножиці.

Аромат: легкий, рослинний, натуральний, без синтетичних віддушок.

Консистенція та текстура: легка гелева текстура, прозорого кольору, що гарно ковзає та при цьому не слизька. Відмінно розподіляється по шкірі та просто моментально поглинається.

Відчуття на шкірі та ефект: мені ця сироватка дуууже приємна! Вона гарно зволожує шкіру, роблячи її мʼякою, пружною, на дотик вологою, але абсолютно не липкою. Тон обличчя помітно покращується, а шкіра наче наповнюється зсередини та гарно сяє. Я в захваті!

Активні інгредієнти:

  • пептид Aquatide 5000™ (Акватайд 5000) 4% - подовжує життєвий цикл клітини та сповільнює старіння, покращує процеси кератинізації, стимулює синтез керамідів, знижує втрату вологи, робить шкіру більш еластичною та пружною, зміцнює її захисні функції;
  • ніацинамід допомагає відновити пошкоджений ліпідо-епідермальний бар’єр, позитивно впливає на виробництво керамідів, сприяє утриманню вологи в шкірі, зменшує почервоніння та запальні реакції;
  • трегалоза захищає клітини від зневоднення, а також окислювального стресу та незворотних пошкоджень, що призводять до передчасного старіння, відновлює баланс вологи, зменшує видимість дрібних зморшок;
  • біофлавоноїди нейтралізують дію вільних радикалів та розривають окислювальний ланцюжок, володіють протизапальними властивостями, покращують виробництво колагену, допомагають зберігати більш молодий вигляд шкіри;
  • гіалуронова кислота в 4 формах забезпечує багаторівневе зволоження, підтримує оптимальний рівень насичення водою рогового шару, запобігає надмірному випаровуванню вологи з поверхні шкіри.

Це сонцезахисний крем, на основі двох фізичних фільтрів – оксиду цинку та діоксиду титану.

За уточненням виробника, крем чинить потрійну дію – захист від УФ-випромінювання, зменшення зморшок та пігментних пятен.

Пакування: у мене сашетка, вагою 2г., що добре відкривається з наявними насічками. Повний розмір представлений у тюбику з пластику, в обʼємі 70г. (його я не знайшла на сайті, чомусь)

Аромат: легкий, ненавʼязливий, рослинно-кремовий.

Консистенція та текстура: щільний крем білого кольору, що не легко розподіляється по обличчю за рахунок густоти. Важкий.

Відчуття на шкірі та ефект: крем надто густий та надто важкий. Він відчуваються на обличчі весь час, це дуже дискомфортно. А перш за все, за рахунок фізичних фільтрів, сильно вибілює обличчя. На літо мені такий ефект не сподобався та був недоречним.

Візуально санскрін "сидить" добре, я бачу ліпшу текстуру, АЛЕ ❗️Це відбувається за рахунок силіконів у складі: Циклопентасилоксан, Циклогексасилоксан, Цетил ПЕГ/ППГ-10/1 диметикон, Диметикон, PEG-10 диметикон, Крос-полімер диметикону/ПЕГ-10/15, Крос-полімер диметикону, Кремнезем диметилсилікат.

Силікони розгладжують шкіру, проте утворюють важку та неприємну плівку на обличчі. А також, частіше за все, є комедогенними. Зі мною так і відбулося, я отримала уже після першого використання нові висипи.

Покриття санскрін робить напівматове, без надмірного сяйва. Оксамитовий фініш. Та трохи балансує жирність.

Активні інгредієнти:

  • адипосол – він не тільки пригнічує надходження меланосом (причину тьмяності і пігментації), але також ефективно покращує гіперпігментацію шляхом безпечного розкладу вже утворених меланосом за допомогою механізму аутофагії;
  • мелатрепін – комплексне полегшення ознак старіння, запальної реакції та еритеми, спричинених стресом, отриманого з навколишнього середовища;
  • ніацинамід 2% – компонент, що працює на освітлення тону шкіри та пігментації, чинить себорегулюючу дію, а також є потужним антиоксидантом;
  • каламін – дієвий антисептичний та антибактеріальний компонент, заспокоює почервоніння, вбирає надлишки себуму;
  • пантенол допомагає шкірі притягувати воду, а потім утримувати її, також може допомогти нашій шкірі виробляти більше корисних ліпідів, які важливі для міцного і здорового шкірного бар'єру;
  • аденозин – дієвий протизапальний компонент, який також сприяє пришвидшенню регенерації шкіри, тим самим позитивно впливає на відновленні її захисного бар’єру. Відіграє роль навіть у виробленні власного колагену та покращенні пружності й еластичності шкіри.

Два нові продукти і протилежно різні враження...

Зволожувальна сироватка для клітинного оновлення Logically, Skin Aquatide Resurface Serum - просто розкішна! В ній добре все: текстура, відчуття на шкірі, ефект, відсутність аромату, ціна, склад! Хіба що формат сашеток саме для мене не зручний. Я вам щиро раджу спробувати її!

Сонцезахисний крем Logically, Skin Professional Sun Block SPF50+/ PA++++ засмутив та трошки нашкодив... Некомфортний, важкий, залишає сильний білий слід, має у складі силікони та провокує висипи. Не знаю, кому він може сподобатися.... Не можу радити, хіба що придбати заради особистого експерименту один пробник та впевнитися у всьому особисто)