Amethystium

Inebrya Ice Cream Energy Shampoo

Inebrya Ice Cream Energy Shampoo

Основна функція в шампунях - це очищення і він з цим чудово справляється.

  • Запах нагадав щось подібне на цукерку чи навіть лакрицю. Відчутний лише під час застосування.
  • По консистенції рідкий. Я люблю брати достатню кількість (майже вся долоня) та добре спінити.
  • Для жирного та нормального типу шкіри голови підійде, а от для сухого буде занадто очищуючим, так як має три сульфати.

Що цікавого я знайшла в складі:

  • Corallina officinalis - це червона водорість. При нанесенні на шкіру допомагає регулювати вироблення жиру. Містить полісахариди, амінокислоти, ліпіди, мінерали, вітаміни, хлорофіл, каротиноїди, фікобіліни та інші мікроелементи. Крім того, він містить морський фермент, який містить три елементи: епідермальний фактор росту та мікроелементи. Також Corallina Officinalis виробляє MAA, які поглинають УФ-спектр світла, захищаючи рослину від радіації.

  • Розмарин лікарський - містить групу антиоксидантів та мінерали: залізо, магній, фосфор, калій, натрій і цинк, і має гарні тонізуючі властивості. Включає ефірну олію розмарину. Має антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальні дії, знімає подразнення шкіри, зміцнює волосся.

  • Кропива двудомна - листя багате вітамінами С, К, В, хлорофілом, глікозидами, фітостеринами, каротиноїдами, ефірною олією, сахарами, протеїнами, дубильними речовинами, солями заліза, кальцію, органічними кислотами. Застосовується в косметиці як регенеруюча, тонізуюча, стимулююча, протизапальна, загоювальна, має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну дію, підвищує грануляцію та епітелізацію пошкоджених тканин. Зміцнює волосся і стимулює його зростання, використовується від лупи, від випадання волосся, при ранньому посидінні, захищає волосся від УФ-променів, робить його більш пружним та еластичним.

Ці активи спрямовані на ріст нового волосся та запобігають випадінню.

Inebrya Ice Cream Energy Shampoo