Darina🦉

Пілінг мультикислотний з вітаміном С

🌿Canne, новий для мене бренд. У бренда представлен великий вибір пілінгів, з різними кислотами, для вирішення багатьох проблем зі шкірою. Впевнена кожна знайде там своє.

Маючі наразі дуже чутливу (часом схільну і до алергії шкіру), обрала для себе делікатний - Пілінг мультикислотний з вітаміном С Canne Multi-Accid Peel + Vitamin C (ну як я обрала, мені допогли обрати саме для моєї "капризної" шкіри, і врахували всі мої побажання!).

Тож дивимось, що з того вийшло?!

🌿Особливості мультикислотного АНА / ВНА-пілінгу з вітаміном С бренда Canne:

- створений на основі 5 натуральних кислот: мигдальної, молочної, лимонної, саліцилової і аскорбінової;
- мигдальна кислота проникає у верхній шар епідермісу і активізує процес очищення від ороговілих клітин, себуму і бруду;
- стимулює вироблення колагену і еластану;
- запускає природні процеси регенерації;
- сприяє розгладженню зморшок;
- pH 2.0;
- екстрактом тремелли у складі тонізує шкіру та робить вплив кислот делікатним;
- підійде для використання у всі пори року;
- буде ефективним для усіх типів шкіри;
- адаптований для домашнього використання.

🌿Склад:

Відвар тремелли, мигдальна кислота, молочна кислота, аскорбінова кислота, саліцилова кислота, натрію гідроксид, спирт етиловий, натрію бензоат.

Тремелла (сніжний гриб) наразі активно використовується в детокс, anti-age, anti-stress косметичних засоба. Недарма її ще називають грибом краси. Її природні властивості сприяють покращенню клітинного метаболізму, гідратації та бар'єрних функцій шкіри. Дія тремелли у складі пілінгу надзвичайно важлива в забезпеченні додаткового утримання вологи та непересушуванні шкіри.

🌿Пілінг представлен в дуже зручному пакуванні. Темно коричневий флакон з міцного скла. В середені є захист-дозатор, та окремо скляна піпетка-дроппер. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Упакован в картону презентабельну коробочку. Пакування та комплектація на висоті.

Об'єм 30 мл.

🌿Текстура - "густа" водичка, прозорого кольору з жовтуватим підтоном. Консистенція дуже легка та м'яка, і за 5 хвилин вбирається в нуль, не залишаючи жодних слідів та відчуттів на шкірі.

Аромат - легкий аромат олії, з якимоись травами.

🌿Спосіб застосування:

На суху очищену шкіру обличчя рівномірно нанести препарат за допомогою ватного аплікатора або спеціального пензлика-віяла в наступній послідовності: чоло, вилиці, підборіддя, щоки, ніс. Уникати області навколо очей. Максимальний час експозиції пілінгу - 5-10 хв. (я завжди наношу на 5 хвилин в 2 шари)

Кількість шарів нанесення - 2-4. Потім змити пілінг водою.

Базовий курс становить 5 процедур з 1-2 рази на тиждень.

Можливе застосування на інших ділянках тіла: шиї, зоні декольте, спині, руках. Перед використанням рекомендується помістити пілінг за допомогою піпетки-дроппера в окрему посудину з розрахунку 3-5 мл засобу на 1 процедуру.

🌿Мої враження після 4 процедур:

Шкіра стала набагато чистіша, пілінг м'яко, але глибоко очіщує (після використання є почервоніння, яке повністю зникає через хвилин 20)

Пілінг гарно працює з лущенням та сухими ділянками

Є освітлення плям від пост акне (фото в каруселі)

Нарешті почали проходити ці "друзі", маленькі підшкірники, в спеку це жах, саме на підборідді

Сприяє загоюванню висипив та почервоння ледь помітне

Ніяких неприємних відчуттів або алергічних реакцій в мене не було

Покращення тонусу шкіри

Якщо, ви шукайте деликатний, але гарно працюючий пілінг, і маєте чутливу та проблемну шкіру, раджу звернути увагу на цей! На літо це топ!

💚