SomovaFM

Гель для душу "Червоний мак" | Mades Cosmetics

Гель для душу "Червоний мак" | Mades Cosmetics
Гель для душу "Червоний мак" | Mades Cosmetics

Mades Cosmetics - бренд родом з Нідерладнів, який виготовляє доглядову косметику для обличчя та волосся.

Це моє перше знайомство з брендом і розпочинається воно з засобі для тіла.

Гель для душу "Червоний мак" | Mades Cosmetics

Доречі, одразу хочу відмітити цікавий факт - гарно продуманий дизайн баночок лінійки Stackable, який полегшує їх зберігання на поличці, на якій мало місця. Внизу кожна баночка має виємку, якою ідеально стає поверх кришечки і дві, три, чотири баночки стають наче одним цілим, при цьому вони не будуть падати чи хитатися.

У мене зручний міні формат на 100мл. Гарна червона баночка, відповідного кольору до назви аромату. Невеличка кришечка і трохи продовгувате горлишко.

Сам гель злегка білого кольору, по консистенції десь середньої густоти - гарно витікає з баночки, але й не розтікається по мочалці. Він гарно милиться з водою, достатньо невеликої кількості в долоню.

Наносити на тіло його приємно, текстура наче невагома, гарно очищує та змивається без зусиль. А після використання шкіра залишається гладкою, немає відчуття мильності чи стягнутості.

Аромат це окрема тема. Тільки відкривши кришечку відчувається ця солодкість квітки маку, яка немає приторності, але цей аромат протікає повз наче медов-квітковий ручей. Ця духм'яність заповнює ванну кімнату, придає тонусу та налаштовує на приємний день.

А після змивання тіло все ще приємно пахне деякий час, ніби тільки встала з галявини маків.