Схема від косметолога

Схема від косметолога

Привіт привіт! Тривалий час мене тут не було і на те була причина.

Вся справа у тому, що з 2021 року я страждаю від акне. І довгий час я намагалася лікувати його самостійно, але все безрезультатно. Кислотними сироватками я спалила собі шкіру. Тому читайте цей допис далі, аби не повторювати моїх помилок.

В 2023 році я вирішила звернутися за допомогою до кваліфікованого фахівця і не прогадала. Ось яку схему догляду мені обрали.

1 крок: демакіяж. Дівчата, хочеш не хочеш, але шкіру, схильну до комедонів, варто очищати двоетапно. Це може бути гідрофільна олія або міцелярка. Мені призначили друге. Також зазначу, що важливо, яка саме міцелярка. Bioderma - це моя любов, з якою у мене одразу стався match. Що не кажи, але вона відразняється від знаменитої міцелярки гарнієр, тому тепер я теж адепт секти прихильників Біодерми.

2 крок: мʼяке очищення. У мене це Heimish All clean green foam з pH 5.5. Другий міф для шкіри, схильної до акне, – очищення до скрипу. Будь-ласка, забудьте про ля-рош ефаклар гель, якщо страждаєте на висипи. При всій моїй повазі до бренду, цей гель дуже висушує вашу шкіру, чим порушує її захисний барʼєр. Сюди ж гелі з агресивними ПАВами з масмаркету, а також агресивні корейські вмивачки за +-100 грн. Повірте, ваша шкіра коштує дорожче.

3 крок: тонізація. Дівчата, не йдіть, біжіть за цим тонером від Tony Moly. Особливо на холодний сезон. Особливо сухій шкірі, віковій шкірі, шкірі з порушеним захисним барʼєром. Це універсальний солдат на моїй поличці з ціною мрії за такий величезний обʼєм. Жирній шкірі його можна влітку замість крему, але я перейшла на більш легкий тонер та крем, оскільки моїй "пропаленій" шкірі одного тонеру замало.

Маякніть, якщо ви аж тут, чи цікавий мій досвід? Треба продовжувати про інші кроки та етапи мого лікування? Чекаю у коментарях 😉

Схема від косметолога
Схема від косметолога
Схема від косметолога
Схема від косметолога