Sofiia_Ts

Гель для душу Lunnitsa Apple Blossom

Гель для душу Lunnitsa Apple Blossom

Всім привіт! Не знаю як ви, але я обожнюю аромат зеленого соковитого яблука тільки влітку, оскільки в цей період якраз так не вистачає легких ароматів, які б освіжали. Якщо ви любите це як я, то цей гель для душу точно для вас!

Зараз в цю виснажливу пору, я можу освіжитись в лічені хвилини, а в прохолодному літньому душі, це відчуття подвоюється і викликає сироти (мурашки на тілі 😄).

Гель для душу Lunnitsa Apple Blossom

Гель для душу в стильній білій баночці, аж 500 ml! із зображенням цвітом яблуні 🍃 та інформацією про продукт. Кришечка зроблена під дерево, хоча вона взагалі з пластику, і це дуже зручно, бо дерево розбухає від вологи. Кришечка диск-топ, з неї легко виливається потрібна кількість продукту.

Текстура гелева та прозора, трошки тягуча, середньої густоти, гарно піниться, потрібна невеличка кількість, тому продукт є досить економічним в розхід. Аромат надзвичайно освіжаючий та приємний, це квітковий легкий аромат цвіту яблуні з кислинкою і нотки соковитого зеленого яблука.

Очищення дуже делікатне, гель абсолютно не сушить, він мʼяко та ніжно очищає шкіру, але дарує відчуття чистоти та прохолоди, як у весняний квітневий ранок 🌸 Цей шлейф лишається на тілі зовсім трішки, тому аромат ледь вловимий.

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL OLEATE, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-150 POLYGLYCERYL-2 TRISTEARATE, LAUERTH-3, DIPROPYLENE GLYCOL, SORBITAN CAPRYLATE, PROPANEDIOL, BENZOIC ACID, PARFUM.

Гель для душу сульфатний, проте він дуже делікатно очищує без сухості. Він на основі багатьох ПАР, в більшості мʼяких, та включає в себе синтетичні емоленти та зволожувачі. Він без олій та екстрактів, тобто це базовий продукт для щоденного використання, тому не забуваємо про зволоження опісля кремом чи лосьйоном.

Гель для душу Lunnitsa подарує вам делікатне та ніжне очищення на кожен день, при цьому освіжатиме вашу рутину прохолодним ароматом цвіту яблуні. Влітку це особливо доречно 🤍