Фісташка

Косметика з неймовірним оформленням Flower Knows - Swatch Party

Косметика з неймовірним оформленням Flower Knows - Swatch Party

Поки тестую цю косметику і не можу робити якісь висновки. Але можу поділитись першими враженнями. Трохи пізніше напишу детальні відгуки на кожен з продуктів.

Хайлайтер мабуть поки що найкраще що є. Він дуже красиво виглядає на обличчі. Надає такого собі ефекту мокрого сяяння. Він має саме білий колір але виглядає натурально та красиво. Не видно окремих блискіток і лягає суцільним красивим шаром.

Користувлась палеткою кілька разів. Тіні мають ну дуже погану пігментацію. Вони лягають легким шаром майже не помітно. Блистюшка що в центрі палетки це просто блискітки. Я більше звикла до тіней що лягають суцільним шаром, металік і є дуже помітними на повіках. Тут же просто лагідні делікатні блискітки.

Подивимось що я зможу витягти з цієї палетки

Не скажу що це щось прям вау, але останнім часом рука тягнеться тільки до цього блиску. Настільки вже ніжний і красивий ефект він дає. Лягає тонким невагомим шаром. Надає губам досить насичений блиск, як лаком покриті. До блиску нічого не липне, не відчувається в носці і непогано тримається. Має легкий ефект тінту, тому коли сам блиск пропадає, на губах залишається дуже легкий відтінок.