ksnklb

Бальзам, який перевершив очікування?

Бальзам, який перевершив очікування?

Що я очікувала від цього бальзаму? Напевно, базового розгладження та зволоження кінчиків. Що я отримала? Гладеньке волосся, міцніші та товстіші на вигляд кінчики. Розповідаю все нижче 😉.

Бальзам, який перевершив очікування?
Бальзам, який перевершив очікування?

Баночка досить велика, 250ml. Дизайн у стилі серії догляду за волоссям від Joko Blend, такий мінімалістичний, у блакитних тонах, адже це лінійка Deep Care. Дозатор-помпа, не забивається і нормально видає продукт, його можна "заблокувати", щоб випадково не пролити зайвого.

Бальзам білого кольору, кремової консистенції, гладенький на дотик, не дуже густий. Аромат косметичний, свіжий, на волоссі майже не залишається.
При нанесенні бальзам вбирається у волосся, та при цьому волосся на дотик стає гладким, тобто відчувається, що бальзам увібрався не до кінця. От дійсно, наче нанесли на нього крем. Змивається без проблем.
У складі є гліцерин, мигдальна олія, олія авокадо, сквален, екстракт ламінарії, гідролізовані протеїни пшениці, соняшникова олія, а ще є силікони.

Результат мені дууже подобається, цей бальзам добре працює з різними шампунями, та я знаю, що існує ще шамупнь з цієї ж блакитної лінійки. Думаю, що разом вони мають давати ідеальний результат).
Ну і чому я задоволена ним, ви можете побачити по фото: кожна волосинка майже 1до1, є блиск, об'єм, ідеальна гладкість. Волосинки наче наповнені, на дотик вони міцніші, не заплутуються, не літають, не переобтяжені. Дівчата, цей бальзам справді викликає захват).