Anna_feerie

Маска, що замінює похід до косметолога

Я давно люблю альгінатні маски, а от гідрогелеві нещодавно привернули мою увагу. І так, я знала, що маски Joko Blend дуже популярні і мають позитивні відгуки, але ефект мене приголомшив! Тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити фото до/після на моїй шкірі 🤗.

Масочка з календулою попала до мене завдяки Alina_Demchenko (ще раз тобі дякую, хоч ти перша дізналась про мої враження від цього дива, але подяки не буває багато ❤️).

Це гідрогелева маска, вона схожа по складу на альгінатні, та завдяки деяким відмінностям має більш еластичну текстуру, яка на тече та рівномірно знімається з обличчя (чого мені ніколо не вдавалось з альгінатними). В пакетику виглядає як порошок жовтого відтінку з пелюстками календули та приємним ароматом.

Склад максимально дружній до шкіри та натуральний:

💚 альгінат натрію - натуральний полісахарид з водоростей, що вирівнює тон, прибирає почервоніння, моделює та підтягує овал обличчя, зменшує набряки;

💚 екстракт та порошок календули - усуває запалення, відновлює пошкоджену шкіру, пом'якшує та прибирає шелушіння;

💚 кремній - нормалізує вироблення колагену та еластину, прискорює процеси регенерації, відновлює водний баланс;

💚 глюкоза - зволожує, живить та надає пружності;

💚 ретинил пальмітат - зволожує шкіру, сприяє розгладженню зморшок та оновленню епідерміса.

По інструкції я налила в скляну мисочку 70 мл води кімнатної температури і висипала вміст пакетику. Добре розмішала шпателем і через пару хвилин нанесла на шкіру. Консистенція вийшла однорідна, а квіточки додали гарного настрою та відчуття люксового догляду, адже що може бути кращим за справжні природні дива!

Далі я прийняла горизонтальне положення, аби масочка собі спокійно діяла)). Всі 20 хвилин на шкірі відчувалось дуже приємне охолодження (хто зне знає, в мене розацеа, тож трохи знизити температуру обличчя завжди в кайф). Та саме цікаве, що це охолодження залишилось ще й після зняття масочки🥰.

А тепер найкрутіше: після знімання гідрогелевого шару я побачила не тільки зволожену, гладеньку та тонізовану шкіру, плюс до цього доволі відчутно зменшились пори, вирівнявся тон, а ще я отримала крутий ліфтинг-ефект, який залишився і на другий день після процедури👌.

Точно можу сказати, що це одна з найкращих масок на моїй пам'яті (а я їх протестувала багато, повірте), адже її ефекти максимально виражені на моїй шкірі, ще й залишаються не пару годин, а кілька днів. Тому буду використовувати її на постійній основі (дуже добре, що є велика баночка).

P.S. Пробувала також альгінатну маску з золотом від Joko, вона теж варта уваги, але календула мій беззаперечний фаворит🥰.