Дарина🦉

Парфумований гель для душу

Парфумований гель для душу
Парфумований гель для душу

Привіт! Сьогодні про круту новинку, а саме про парфум для тіла - про 🍒 Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Cherry Osaka.

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Гіркий мигдаль, Лікер, Чорна вишня
Нота серця: Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецька троянда
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветівер, Гвоздика, Кедр, Кориця, Пачулі, Перуанський бальзам, Сандал.

🍒Цей гель для душа перевершив всі очікування! Це гарне очіщення шкіри, шкіра після використання дуже зволожена та гладенька на дотик.

Добре заспокоює шкіру та знімає почервоніння ( у складі є D - пантенол, гліцерін, алантоїн).

🍒Гарний та презентабельний зовнішній вигляд. Сучасний, стриманий дизайн, пляшечка дуже приємна на дотик. Така прикраса в ванній кімнаті.

Об'єм 200 мл. (доречі крута ідея для подарунку!).

🍒Засіб дуже економічний в використанні, завдякі своїй текстурі (середньої густоти гель, прозорого кольору з персиковим підтоном). Швидке піноутворення.

🍒Аромат - перше, що відчуваєшь це багато стиглої вишні, солодкої сливи, ванілі, та карамелі. Це такий вибух, аромат дуже насичений.

Аромат залишаєтся на шкірі після змивання, а саме я відчуваю його протягом 3 годин точно. І залишається він вішневим лікером, сливою та гвоздикою з корицею (для мене це дуже вдале поєднання, хочеться такий крем або спрей для тіла).

🍒Дуже цікавий гель, який змінює свій аромат, ноти прям стрибають, кожна хоче на передній план. Він цілком замінює парфум, декілька разів мене запитали назву парфума👌🏼

Крутий гель, який покорив своїм аромат, обов'язково повторю ще!

🤗

Парфумований гель для душу
Парфумований гель для душу
Парфумований гель для душу
Парфумований гель для душу