saybeautyk

Cherisher | Cherish Lash

Cherisher | Cherish Lash
Cherisher | Cherish Lash

Я вже мала досвід користування подібними засобами, ефект мене влаштував та хотілось його підтримати. Дуже люблю довгі натуральні вії, але мої, на жаль, не можуть похизуватися прям супер-довжиною чи обʼємом (хоч вони і не «лисі» від природи, а доволі густі та мають непогану довжину самі по собі, але на кінчиках прозорі, через що здаються короткими).

Довго думала, який засіб обрати для ефективної дії, та після багатьох позитивних відгуків у клубі вирішила зупинитися за бренді Cherisher.

Сироватка приїхала до мене у фантастично-гарному, мінімалістичному пакуванні.

Брендований білий картонний пакет, в якому була схована симпатична коробочка (в якій зараз зберігаються мої парфумерні семпли😉) з сироваткою.

Така увага до деталей однозначно не може не потішити.

Сама сироватка також запакована у маленьку коробочку з мереживним візерунком, яка в свою чергу була додатково обтягнута целофановим захистом.

Тому безпека і впевненість у тому, що засобом ніхто не користувався тут 1000%.

В коробочці з сироваткою лежить інструкція із застосування засобу.

Перші 2,5-3 місяці сироватку застосовувати

потрібно щодня, один раз на добу, на ніч, на чисті вії.

Засіб потрібно наносити тонесеньким штрихом на вії біля коренів, трішки вище лінії росту вій, один штрих на кожну повіку (як контурна підводка). Лише по лінії росту верхніх вій.

Після курсу щоденного застосування рекомендовано перейти на використання 2-3 рази на тиждень для стабілізації та підтримки результату.

Після закінчення курсу засобу (6-8 місяців) рекомендується зробити перерву у застосуванні на 4-6 тижнів.

👀Екстракт рожевих перлів та екстракт корала прискорюють процеси регенерації вій.

👀Екстракт кардамону та екстракт екліпти білої містять велику кількість протеїнів, сприяють швидшому «розтормошенню» сплячих війкових цибулин.

👀Екстракт Гінкго Білоба та Біотин забезпечують віям оптимальне зволоження та живлення, роблять їх більш еластичними. Мають антиалергічну дію.

👀Ну і, звичайно, головна діюча речовина - Methylamido Dihydro Noralfaprostal -це синтетичний аналог простагландинів, використовуваний у засобах для росту вій. Його основні властивості:

1. Стимулює ріст вій: Подовжує фазу росту волосяних фолікулів, сприяючи зростанню довших і густіших вій.

2. Зміцнює вії: Зменшує ламкість і випадання вій.

3. Покращує загальний стан вій: Зволожує та живить волоски.

Цей компонент має як позитивні, так і негативні сторони, тому що може спричиняти подразнення і зуд очей, сльозоточивість і тд. Тому треба відповідально ставитись до настанов виробника по застосуванню сироватки і не винаходити волосипед, а робити все чітко за інструкцією.

Такі мої результати за 2 з хвостиком місяці користування сироваткою.

Вії реально стали довші, густіші та менше випадають. Навіть колір став темнішим.

Абсолютно задоволена тим, як спрацював цей засіб.

І я не очікувала, але перші результати побачила вже приблизно через 1,5 тижні користування сироваткою Cherish (це дуже швидко було для мене, бо з попереднім засобом перші здвиги я побачила лише через місяць).

Що найбільше мені сподобалося у цій сироватці - це те, що вона абсолютно не подразнює очі.

Знову ж таки, у порівнянні з попередньою, саме Cherisher відчувається максимально комфортно. Не викликає зуду чи сльозоточивості, швидко вбирається і через 2-3 хвилини я вже й забуваю, що щось наносила в цій області.

Тому тут справді є за що переплатити - комфорт у використанні і дуже швидка дія того варті ☺️ витрата також економічна - впевнена, що ще на півроку її вистачить. Наразі ще планую ~місяць користуватись щоденно, потім поступово буду переходити на 3 рази на тиждень для підтримки результату.

Всім довгих і пухнастих вій 💋