Spodobaieva Maryna

Пусті баночки місяця

Пусті баночки місяця

Напевно одна з улюблених рубрик на MUC, завжди подобається її читати у дівчат. На жаль, я все рівно умудрилася викинути пару баночок на автоматі.

Сьогодні покажу пусті баночки і навіть деяку заміну, якою я вже встигла покористуватися.

Пусті баночки місяця

MERMADE OUR SUMMER Парфумований гель для душу

https://club.makeup.com.ua/post/43071/

10/10 це напевно моє знайомство сезону, дуже класний, неймовірно свіжий гармонічний аромат. Хто ще сумнівається, як я, варто спробувати чи ні, обов’язково рекомендую хоч маленький, бо раніше до бренду відносилась досить скептично, зараз починаю розуміти всю любов і похвалу дівчат.

Dove Gentle Pamper Shower Gel

https://club.makeup.com.ua/post/43998/

10/10 з такою жарою не дивно, що їх два. Тут зовсім інша протилежність в плані аромату, він солодкий, ніжний, схожий на марципан з топленим молоком. Випадкова покупка, яка задовільнила мене на всі 100%.

На заміну в мене вже був в запасах гель "Кедр і гіркий апельсин" від Yope, я відтягувала його, як могла бо чомусь думала, що аромат буде більш зимовий. Як я помилялась, коли почала користуватися ним. Дуже цікавий, думаю напишу про нього трішки згодом.

Yope Hand & Body Lotion "Ваніль і кориця"

https://club.makeup.com.ua/post/39400/

9/10 це вже мій другий лосьйон цього бренду, мені особисто подобається його формула, зараз він мені трошки важкуватий, використовувала більше його в прохолодніші дні, не в 40+. Віддушка тут неймовірно приємна хочеться повернуся до неї в зимовий період. Мінус тут один, під кінець просто не працює помпа.

На заміну крем-суфле для тіла Tink Guava & Mint, підгледіла його у дівчат клубу, свого часу заполонив мою стрічку. Поки користуюся пару тижнів, так, текстура тут класна. Але поки без захвату, надіюсь з часом думка зміниться.

Мило «Алеппське» від Cocos

https://club.makeup.com.ua/post/33901/

0/10 попри все, такого в мене ще не було. Хоч я його отримала на подарунок до замовлення. Це перше мило в моєму досвіді, що так безбожно розкисає. Я не знаю, як ми його закінчили. Не зважаючи на склад і те, що воно взагалі не сушить шкіру, не може рекомендувати його Вам.

На заміну арганове мило бренду UKOI, підкупило мене своїм складом і відповідальністю. Перше, що хочеться зазначити воно не розкисає (це все таки радість).

Парфумований крем для рук Mermade Boyfriend

https://club.makeup.com.ua/post/43828/

8/10 естетично привабливий крем, з класною віддушкою і складом, ну і звісно назвою. Влітку задовільним мої потреби повністю, на зиму особисто буде не достатньо. Але хочеться спробувати інші аромати.

На заміну O'Herbal Light Moisturizing Hand Cream Verbena, дуже легенький, швидко поглинається. Але чим подобається крем, це аромат, хоч тут написано вербена, але це аромат розтертого в руках листя смородини та ягід, він в мене викликає асоціації з рідним місцем. Суцільний дитячий захват. Плюс це мій не перший крем даного бренду, на літо самий раз.

Крем для безпечної засмаги для обличчя Добрий Дотик

10/10 він чудовий, єдиний мінус тут об’єм, хоч він для обличчя, я використовувала його для тіла, плюс зручно брати з собою. Але, з таким активним сонцем вистачить на три дні.

На заміну спрей проти засмаги "Ультразахист" SPF 70 Біокон, перевірений роками і людьми, навіть можна назвати «легенда». Навіть встигла вже про нього написати. Вже половини немає.

https://club.makeup.com.ua/post/44302/

Відновлювальна маска проти випадіння, для всіх типів волосся Estima

https://club.makeup.com.ua/post/41393/

6/10 з такою жарою, маска виявилась слабенькою. Більше все таки підійде для натурального волосся. З червоним написом сподобалась більше.

На заміну маска та кондиціонер від випадіння волосся з арганією Mayur, користуюся близько двох тижнів і поки це суцільний захват. Дуже помітна різниця. Мене особисто тут підкупив склад і смішна ціна.

Сплеш-маска Blithe Patting Splash Mask Soothing Green Tea

https://club.makeup.com.ua/post/31515/

8/10 я хоч і взяла маленький об’єм (70мл.), за 6 місяців встигла використати тільки половину. Старалася навіть брати для тіла. Вона дуже економічна, чудово підійшла чутливій шкірі. Але не повернуся, бо трішки сумно викидати половину.

Fraijour Original Artemisia Steam Mask

https://club.makeup.com.ua/post/29476/

100/10 просто ідеально підійшла. Після чистики самі розумієте, яке обличчя. А тут 20 хвилин і ти знову схожий на людину. Багатий склад, який дійсно працює.

На заміну Isntree Mugwort Calming Clay Mask давно знаю і люблю бренд, досить часто до нього повертаюся, на цей раз маска.

The Ordinary Multi-Peptide Lash & Brow Serum

https://club.makeup.com.ua/post/31124/

8/10 перше, що хочеться відмітити мені її на досить довго вистачило. В основному використовувала для брів, на жаль для очей вона зовсім мені не підійшла, хоч і не гормональна. Результат дійсно є але його можна побачити тільки через місяць чи два.

На заміну олія «Активатор росту» Mayur, користуюсь близько 3-х тижнів, поки рано казати.

Medi-Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream

https://club.makeup.com.ua/post/32079/

8/10 крем дійсно класний, результатний. Мінус відчувається при змиванні. Плюс під кінець помпа майже нічого не видавлює. Вже почала дивитися ринок, що спробувати ще. Тай вирішила розрізати, а там точно ще на місяць вистачить. Тож заміна «на паузі».

LAMEL Make Up Cheek Colour New

https://club.makeup.com.ua/post/29675/

?/10 це вже другі рум’яна за такий короткий період, чомусь вони не хочуть жити в моїй косметичці, тим більше подорожувати зі мною. Так, вони бюджетні та класні. Пакування суцільне моє розчарування, з трьох залишилися одні, тай в тих вже не тримається кришка. Звісно, в кого вона зараз тримається, але хочеться в рум’ян надійного пакування.

На заміну Maybelline New York Fit Me Blush, ох, тут треба просто окремий допис «очікування/реальність». Але пакування точно надійне.

Ефірна олія м'яти перцевої натуральна Mayur

https://club.makeup.com.ua/post/32713/

10/10 обожнюю і рекомендую. На літо просто ідеальний аромат.

На заміну взяла олійки з всіма улюбленого магазину А. Вже встигла покористуватися. Класні, я приємно здивована якістю.

Натуральна пінка для вмивання "Фруктові кислоти і саліцилова кислота" Cocos

https://club.makeup.com.ua/post/39220/

10/10 дуже крута, навіть за бренди які в три рази дорожчі. Хоча спочатку боялася її брати. Класно допомогла боротися з висипаннями на фоні жари. Класний бренд, про який мало говорять.

Олія Конопляна холодного віджиму Cocos

100/10 вона навіть краща моєї улюбленої Mohani. Не комедогенна, ідеально підходить абсолютно для всього. Подобався результат і на обличчі і волосся.

Цукровий скраб для тіла Mermade Magic Unicorn

https://club.makeup.com.ua/looks/44126/

100/10 так, так і ще раз так. Закрив мої потреби повністю, рекомендую. До скрабів в мене мало критерій, це абразив і мінімальне зволоження. Тут було все.

Заспокійлива сироватка для обличчя Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts

5/10 ми з нею не знайшли спільну мову відразу. Думаю індивідуальна реакція на масла. Але вона дуже круто спрацювала на тілі після сонечка, тож все індивідуально.

Pasta Del Capitano

https://club.makeup.com.ua/post/33308/

10/10 хоч на ній написано для курців, але вона класно справляється з кавою. Не очікувано стала моїм фаворитом. Кавомани, зверніть увагу.

Гель ремоделювання рубців Келокод

https://club.makeup.com.ua/post/31651/

10/10 в холодний період постійно до нього повертаюся, це раз використала тільки половину. На мені навіть краще працює ніж Контрактубекс.

Хто дочитав до кінця, я Вами пишаюсь, цей раз дійсно дуже багато всього. Хоч старалась коротко. Дякую за увагу♥️