Spodobaieva Maryna

Medi-Peel

Medi-Peel

Відгук через місяць користування, навіть зберегла коробочку для фото, почну з опису і обіцянок.

Пептидний крем для шкіри навколо очей з моїм улюбленим ніацинамідом, який зміцнює захисний бар'єр, має антиоксидантну та освітлювальну дію. Олія Ши відповідає за зволоження запобігає втраті води з епідермісу, а також за його пом'якшення і розгладження, плюс вона зовсім не комедогенна. Пептидний комплекс у cладі крему стимулює вироблення колагену, який зменшує дрібні зморшки та ефективно зміцнює епідерміс. Гіалуронова кислота додатково зволожує шкіру, а трегалоза регенерує її та утримує воду.

Які проблеми вирішує крем:

1. мімічні зморшки та гусячі лапки;

2. набряклість ділянки навколо очей;

3. сухість або подразнення шкіри;

4. темні кола, пігментні плями;

5. шкірні заломи;

6. уповільнює процеси старіння (тут проти природи не попреш).

Склад: Water, Methyloropanediol Capryfic/Capric Thiglyceride Glycerin, Dimethicone, Niacinamide, Pentaerythrityl Tetraisostarate, Cyclopentasiloxan, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Cydohexasiloxane, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Butyrospemum Parki (Shea) Butter, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-100 Stearate, Pullulan, Hydroxyacetophenone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Polyacylate, Arginine, Carbomer, Sodium Acylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Glucoside, Isohexadecane, Juniperus Communis Fruit Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Trehalose, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Polysorbate 80, Porphyridium Cruentum Extract, Fragrance, Gycine Soja (Soybean) Oil, Adenosine, Sodium Hyaluronate (215ppm), Disodium EDTA, Sorbitan Oleate, Malt Extract, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer(60ppm), Bixa Orelana Seed oil, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Gyoymhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Fructan, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Collagen, Hydrogenated Polyisobutene, Glyceryl Polymethagylate, Benzyl Glycol, Tocopherol, Propylene Glycol, Rosa Damascena Flower Extract, Rhodiola Rosea Root Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid(15ppm), Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Raspbery Ketone, Palmitoyl Tripeptide-5/0.1ppm), Hyaluronic Acid(0.075), Palmitoyl Tetrapeptyde-7(0,005ppm), Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Acetyl Hexapetide-8(0,001ppm), Copper Tripeptide -1(00,1ppm), Palmitoyl Oligopeptide(0.001ppm), Palmitoyl Tripeptide-1(0,001ppm), Oligopeptide-29(0,0005ppm), Oligopeptide-32(0,0005ppm), Palmitoyl Pentapeptide-4(0,0001ppm).

Склад тут дійно дуже великий, пройдемся тільки по основному з опису:

· Трипептид 5 - стимулює вироблення колагену типів I та II, вважається ключовим інгредієнтом антивікових засобів для шкіри, націлених на скорочення зморшок.

· Трипептид 1 - стимулює синтез колагену та глікозаміноглікану (відіграють важливу роль у міжклітинних взаємодіях, формуванні та підтриманні форми клітин), за рахунок чого епідерміс зміцнюється, а зморшки зменшуються.

· Пальмітоїл тетрапептид 7 - стимулює синтез колагену та фібронектину – сполучної речовини між клітиною та сполучною тканиною.

· Гексапептид-8 Аргілерін – унікальний пептид проти зморшок, доведена його значна ефективність проти утворення шкірних складок, є безпечною альтернативою ботулотоксину для зовнішнього застосування. Взагалі дуже рекомендую почитати про ботулотоксин (ботокс), мені роздумів вистачило на дуже довго особливо, після зарубіжних видань де є випадки після неправильного дозування.

· Пальмітоїл пентапептид 4 стимулює синтетичну здатність фібробластів, він відноситься до класу пептидів-стимуляторів.

· Олігопептид-29 – активує синтез гіалуронової кислоти та основних компонентів.

· Пальмітоїл трипептид-5 - має високу проникаючу здатність, потрапляє в глибокі шари шкіри; стимулює, а також зміцненню судинної стінки; стимулює синтез колагену, збільшує пружність шкіри.

· Олігопептид 32 - уповільнює процеси старіння, регулює серборегуляцію в клітинах, робить шкіру рівною та гладкою.

· Ацетил Гексапептид-8 – розслаблюючи мімічні м'язи шляхом утримування білка.

· 4 види гіалуронової кислоти – створюють на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращують структуру шкіри, роблячи її гладкою та ніжною.

Пакування: тут я взагалі не очікувала таке пакування, дорого-багато, але навіщо таке велике. В порівнянні з звичайним кремом, це гігант. Плюс всередині дуже багато повітря, що ускладнює застосування. Потрібно також розуміти, що об’єм тут 40мл. і потрібно використати за 6 місяців, не так, як пишуть на деяких сайтах за 12. Але виробник рекомендує наносити на зволожену зону навколо очей та носогубні складки. Не думаю, що сподобається відчуття на носогубках, але через час думаю спробую його на шиї. З приводу вікової катерогії, я би віднесла крем до 25+, не раніше.

Перед цим користувалася суперферментним кремом від Idealove також з комплексом 6 пептидів, в порівнянні з ним Medi-peel набагато легший, тут зовсім інша текстура «павутинки». Спочатку він дуже липкий, але через п’ять хвилин липкість зникає. Він огортає легкою плівочкою, зовсім не відчувається, але при змиванні ти розумієш, що на повіках щось є. Трошки рано казати за дію пептидів, але в цілому крем сподобався.

Medi-Peel
Medi-Peel
Medi-Peel