babchuk_anna

Як сироватка з азелаїновою кислотою змінила мою шкіру за 7 днів – фото до та після!

Як сироватка з азелаїновою кислотою змінила мою шкіру за 7 днів – фото до та після!

Нещодавно мій тікток заполонили косметологи, дерматологи і просто диванні експерти, які кажуть, що азелаїнова кислота — мастхев у боротьбі з висипами, слідами пост-акне, куперозом, розацеа та пігментацією. В мене з наявних проблем перші дві, тому я невагаючись додала цей засіб до своєї щоденної ✨skincare routine✨

Обрала сироватку бренду CosDeBaha, до складу якої окрім самої азелаїнової кислоти входить:

• Екстракт листя алое, який глибоко зволожує шкіру, чудово справляється з подразненнями, сприяє швидкому загоєнню ран і регенерації шкірного покриву.
  • Ніацинамід, який зменшує надмірну секрецію шкірного сала, звужує розширені пори, підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Пантенол, який має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.
  • Екстракт зеленого чаю, який має заспокійливий та зволожувальний ефект.

Сама рідина прозора, гелевої текстури. Після нанесення залишає відчуття липкості, яке після вбирання зникає.

Користуюсь сироваткою щовечора: 2 краплинки розподіляю поміж долонь і притискними рухами наношу на суху шкіру обличчя (після очищення та тонізаціі), чекаю хоча б 5 хвилинок і закриваю зволожуючим кремом, а вранці обовʼязково використовую SPF крем.

На фото результат з різницею у тиждень:

Деякі плями дійсно стали світлішими, а сама шкіра стала більш рівнішою, зволоженою та пружною. Тому я однозначно буду продовжувати нею користуватись і спостерігати за результатом, для досягнення якого потрібно не менш 2-3 місяців.

Чи маєте ви досвід використання азелаїнової кислоти у догляді за шкірою обличчя? Розкажіть про нього у коментарях 👇