Yuriivna

Маска для обличчя|BEAUTYDERM

Маска для обличчя|BEAUTYDERM

У прохолодні пори року маски для обличчя в холодильнику я не знайду у себе,а ось влітку це просто мастхев.Чому?Такий прилив бадьорості інколи,може навіть не дати кава уранці,як прохолодна маска для обличчя після пробудження.Тому саме час,протестувати її.

Від BEAUTYDERM масок для обличчя я ще не мала,тому цікаво чи буде щось окрім цього прохолоджуючого ефекту.

Маску я отримала в подарунок до замовлення,а саме з ягодами.

Пакування маски-яскраве та кольорове,звертає на себе увагу,також є стрічка для того,щоб відкрити саму маску.

Усередині пакування є ще певна кількість засобу,яким саме просочень маска,доречі просочена добре,навіть ще залишається засіб,щоб зверху нанести на обличчя або шию.

Аромат ягідний,має певну різкість,але в цілому він приємний.

З приводу лекало маски,можу сказати наступне,мені ніколи з ними не щастить,тому я більше схильна до того варіанту,що маю значно меньше обличчя за розміром,аніж стандартне лекало маски,проте саме ця не була надто великою.Тому розправивши маску так,як змогла,вирішила насолодитися прохолодою від неї,так як попередньо поклали її до холодильнику.

Через декілька хвилин відчуваю,що по контуру губ в деякій мірі починається печіння,не критично,але дещо неприємно.Також у зоні під очима збоку,та ж сама історія.Саме цей факт викликає у мене не дуже приємні відчуття,проте відчувається також зволоження після маски,шкіра виглядає свіжою.

Склад маски виглядає саме так:

Aqua, Glycerine, Capric / Caprylic Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Allantoin, D-Panthenol, Tocofheryl Acetate, Retinol Acetate, Сoconut Oil, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Lycium Barbarum Extract, Lonicera Caerulea L. Extract, Sodium Hyaluronate , Xanthan Gum, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Parfum, EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

З основного,у складі є:

Ретинолу Ацетат - є природнім аналогом вітаміну А.

Має пом'якшувальну дію для шкіри,стимулює вироблення колагену та еластину.

Гліцерин-виступає як зволожувач шкіри.

Пантенол- має заспокійливу функцію.

Алантоїн - зволожувальну,є гіпоалергеним.

Також є парфумована віддушка,особисто я її добре відчуваю.

Загалом,влітку такі прохолодні маски рятують у таку спеку,я не чекаю від тканинних масок ефекту"вау",лише тільки релаксуючої прохолоди,а сам ефект не різкого печіння,тому що воно не критичне,проте неприємне на шкірі,у мене викликає двояке відчуття,або так діє сам склад маски на шкірі,або на щось з складу реагує саме так моя шкіра.