olena_glossy

Ще одна чудова знахідка у світі б'юті від бренду Mamash

Ще одна чудова знахідка у світі б'юті від бренду Mamash

Людину "зустрічають по одежі, а проводжають по розуму", так і з косметикою: “зустрічають по упаковці, а проводжають по ефективності”. І ось перше враження про цей крем - він виглядає розкішно.

Зовнішня картонна коробочка у ніжному бежево-персиковому відтінку. Лаконічний, але вишуканий дизайн, темні написи, золота смужка. Упаковка запаяна плівкою і має захисну пломбу.

Що ж всередині? Неймовірна пластикова баночка кубічної форми. Чорна гвинтова кришка, прозора нижня частина, крізь яку видно світло-персикову округлу виїмку, в яку наповнено крем.

Під кришечкою є ще одна захисна кришка з випуклим кінчиком, що робить її зручною у використанні.

Об'єм – 15 мл.

Склад: Aqua (Water), Persea Gratissima Oil, Hydrogenated vegetable oil, Butyrospermum Parkii Butter, Triolein, Glyceryl Dioleate, Polyglyceryl-3 Cetyl Ether, Mangifera Indica Seed Butter, Argania Spinosa Kernel Oil, Glycerin, Sorbitol, Laminaria Digitata Extract, Lecithin, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Roe, Glycosaminoglycans, Glycogen, Allantoin, Squalane, Tocopherol, Diatomaceous Earth, Xanthan Gum, Dehydracetic acid, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Glyceryl Caprylate, Parfum.

Крем збагачений оліями та жирами, які живлять, пом'якшують і захищають шкіру, створюють бар'єр від втрати вологи: олія авокадо та аргани, масло ши та мангове, сквалан.

Активні компоненти:

  • Гідролізований морський колаген та еластин, екстракт чорного кав’яру (ікра): підтримують еластичність і пружність шкіри.
  • Екстракт ламінарії: Багатий на мінерали, має зволожуючі та антиоксидантні властивості.
  • Glycerin, Sorbitol, Glycosaminoglycans, Glycogen: зволожувачі, покращують текстуру шкіри.
  • Allantoin: заспокоює шкіру, сприяє регенерації.
  • Tocopherol (Вітамін Е): антиоксидант, захищає клітини від пошкодження.

Загалом, крем має зволожуючі, живильні, антиоксидантні та омолоджуючі властивості.

Спосіб застосування: наносити крем тонким шаром на попередньо очищену шкіру навколо очей 1-2 рази на день.

Умови зберігання: від 5 до 20 °C. Не зберігати у ванній кімнаті. З моменту відкриття крем придатний для використання протягом 6 місяців.

Я зберігаю цей крем у холодильнику, і це найкраще рішення, яке можна було прийняти.

Враження про крем для шкіри навколо очей Black Caviar від Mamash

Зазначу, що тип шкіри у мене жирний, виглядаю молодше свого віку, але останні пів року зона навколо очей почала видавати те, що і я дорослішаю🙄. Відчутно було, що суто зволожувального крему зараз недостатньо і потрібно додати поживніший догляд, щоб потім не кусати лікті.

🔹 Крем білого кольору середньої щільності з легким солодкаво-пудровим ароматом.

🔹 Він водночас не надто жирний і в міру поживний.

🔹 Легко розподіляється по шкірі, але йому треба дати трохи часу на поглинання.

🔹 Після повного поглинання з консилерами та іншою косметикою не конфліктує.

🔹 Враховуючи, що тримаю його в холодильнику, процес нанесення неймовірно приємний. Прохолодний крем для зони навколо очей - це топ, тому моя рекомендація - тримайте такого плану креми в холодильнику 😉

🔹 Крем якісно зволожує шкіру і до кінця дня ця зона почуває себе комфортно.

🔹 Кремом користуюсь уже понад 1,5 міс і за цей час стан шкіри суттєво покращився. Дрібні зморшки стали менш видимим і на вигляд шкіра стала більш пружною та наповненою.

Чи задоволена результатом та кремом? Однозначно - так. Крем мега класний. Я не лише зупинила небажаний процес, але і відкрутила його назад. Але водночас я розумію, що доволі швидкий результат - це не лише заслуга крему, а й те, що вчасно відчула, чого потребує моя шкіра та дала їй це. Тож, прислухайтесь до себе та свого організму 😉