Міцелярна вода для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend
Skin Detox — Крок 1
Не втрималась і я від цієї нашумівшої лінійки від Joko Blend для комбінованої та жирної шкіри Skin Detox. Користуюся нею вже близько 3-4 тижнів, тому це вже далеко не перші враження, а частина щоденної рутини. І найближчі кілька дописів буду ділитися своїми думками про кожен продукт 🥰
Сьогодні розповідаю про перший етап очищення та демакіяжу — міцелярну воду ⬇️
Пакування та дизайн засобів всієї лінійки ідентичне: кожен окремий продукт у окремій коробочці у ніжно-зелених тонах. Виглядає дуже освіжаюче та по-літньому.
Міцелярна вода представлена у пластиковому прозорому флакончику. Чітко видно кількість та залишок продукту. Об'єм складає 200 мл.
Дозатор — фліп-флоп кришечка, закривається щільно. При перевертанні засіб не витікає 👌
За консистенцію як водичка, з легким зеленуватим відтінком у флаконі. На пафі колір особо не продивляється.
Міцелярка має трав'яний аромат, легкий та ненав'язливий.
Склад містить ряд зволожуючих (Sorbitol, Glycerin, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin) та очищаючих (PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides) компонентів. А також Allantoin та Panthenol у якості заспокійливих і загоюючих.
Враження від використання
Ця міцелярна вода чудово видаляє залишки декоративної і доглядової косметики, прибирає забруднення і надлишок себума.
Подразнення чи почервоніння за період користування у мене не було. Жодного відчуття стягнутості, сухості шкіри немає. І липкості теж. Також, що не менш важливо, засіб не пече очі і повністю комфортний для щоденного використання. Хоча виробник все-таки радить уникати безпосереднього потрапляння в очі.
Нижче покажу як він справляється з декоративною косметикою:
Знадобилося лише кілька проходів ватним диском без тертя та застосування сили.
Швидко та ефективно, ідеально готує шкіру до другого етапу очищення 👌
А ви вже спробували цю міцелярку?
Коментарі (0)