Hanna Domashenko

Sheglam | косметика з ВАУ-ефектом

Sheglam | косметика з ВАУ-ефектом

Здається, я точно якийсь "косметичний жираф", бо хайпова косметика Sheglam зацікавила мене тільки зараз і нарешті мої ручки тримають омріяні продукти!

Sheglam | косметика з ВАУ-ефектом
Sheglam | косметика з ВАУ-ефектом

Бренд Sheglam зараз дуже в тренді: про нього знімаються відео на найпопулярніших майданчиках і збирають купу переглядів! Бренд відомий яскравим та великим вибором і досить демократичною ціною!

У мене відтінок Pink Flamingo і цей відтінок просто шикарний! Це такий рожево-лососевий відтінок. Помада з клік-системою, має маслянисту текстуру та відмінний блиск! Вона дуже приємна на шубах! Звичайно, що через свою вологу, сяйливу текстуру стійкість помади не може бути довготривалою, але її соковитий ефект на губах затьмарює цей мінус.

Палетка 2 в 1 у мене у відтінку St.Tropez. Самі рум'яна мають освіжаючий, рожевий відтінок наливного яблучка. А хайлайтер має делікатний нейтрально-золотистий відтінок. Хайлайтер можна використовувати у якості тіней.

Продут пігментований, але плям з ним точно не наробиш. Лягає хоч на "голу" шкіру, хоч на тональний, хоч на пудру рівномірним шаром.

Якість продукції Sheglam мене дуже вразила: від пакування до самих продуктів! Я тепер, як справжній б'ютіголік, хочу спробувати у них ще великий список продукції!