Чистикова Дар'я

Гель для вмивання комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend

Гель для вмивання комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend

Переходимо до другого, не менш важливого, етапу очищення. А саме гелю для вмивання для комбінованої та жирної шкіри від Joko Blend

Ніжне та ефективне очищення? Давайте подивимось ⬇️

Гель представлений у білому матовому флакончику. Чудово, що на всіх етикетках лінійки інформація продубльована і англійською.

Об'єм гелю складає вже 150 мл.

Дозатор помповий, є функція блокування, а також захисна пломба, на випадок транспортування 😉

Консистенція гелева, середньої щільності. За кольором гель прозорий. Аромат такий же трав'яний, як і у міцелярної води.

Склад тішить відсутністю SLS та SLES. Натомість тут є:

☘️ Cocamidopropyl Betaine та Sodium Cocoyl Isethionate для м'якого та делікатного очищення.

☘️ Niacinamide та Zinc PCA, що зміцнюють захисний бар'єр шкіри, регулюють секрецію шкірного сала, мають протизапальні та антиоксидантні властивості.

☘️ Allantoin і Panthenol для заспокоєння і покращення стану шкіри.

Гель потрібно наносити на вологу шкіру, круговими масажними рухами вспінити гель на обличчі та змити водою.

Для вмивання достатньо одного-двох натискань. Піниться засіб середньо, якщо вспінювати в руках піна доволі пишна. У процесі розподілення осідає. Змивається з обличчя відносно швидко.

Очікування від гелю у мене не надто високі: головне, щоб знімав залишки після демакіяжу міцелярною водою та ефективно і не агресивно справлявся з очищенням.

І я вам скажу саме цей гель дарує ідеальне відчуття чистоти та свіжості без "скрипу" шкіри. Очищує максимально дбайливо та делікатно, ніяк не посилюючи виділення себуму.

М'яко і нiжно очищає від забруднень, доглядає шкіру. Після вмивання шкіра почувається чудово: чиста та свіжа. Відсутні відчуття дискомфорту, стягнутості та сухості. Чи це не ідеально?

Гель від Joko Blend виявився надійним помічником, що завершує етап очищення шкіри схильної до жирності 😉