tt.assya

Відгук про шампунь та кондиціонер Cashmere Care для жирного волосся

Чому я обрала саме цей продукт?

• Бюджетна ціна: Це, мабуть, перше, що привертає увагу. За таку ціну отримати якісний догляд – це справжній подарунок для бюджету.
  • Призначений для жирного волосся: Саме те, що мені потрібно, адже маю досвід боротьби з підвищеною жирністю шкіри голови.
  • Кашемір та ніацинамід у складі: Ці компоненти відомі своїми зволожуючими та регулюючими властивостями, що дуже важливо для жирного волосся. Також має дуже приємний запах.
  • Шампунь: Добре піниться, легко змивається, не обтяжує волосся. Після використання відчувається свіжість та чистота. Волосся виглядає доглянутим і об'ємним.
  • Кондиціонер: М'яко обволікає волосся, робить його гладким і слухняним. Не обтяжує, що дуже важливо для жирного волосся.

• Зменшення жирності шкіри голови: Волосся стало менше жирніти між миттями.
  • Покращення загального стану волосся: Воно стало більш здоровим, блискучим та міцним.
  • Відсутність подразнень: Шкіра голови не свербить і не лущиться.

Однозначно рекомендую цей дует тим, хто має жирне волосся і шукає бюджетний, але ефективний догляд. Також він підійде тим, хто хоче спробувати нові продукти для волосся, не витрачаючи великих коштів.

Шампунь та кондиціонер Cashmere Care для жирного волосся від Владіком – це справжня знахідка для тих, хто шукає бюджетний і ефективний догляд за жирним волоссям. Він справді допомагає зменшити жирність шкіри голови, покращує загальний стан волосся і при цьому не обтяжує його.

Моя оцінка: 5/5

P.S. Не забувайте про правильний догляд за волоссям: збалансоване харчування, достатнє вживання води, регулярне розчісування м'якою щіткою та мінімізація використання гарячих укладок.

А ви пробували цей продукт? Поділіться своїми враженнями в коментарях!