MAXIMOVA🌷

Працююча маска!

Працююча маска!

Це маска з багатим складом, вона містить вітаміни, антиоксиданти, натуральні компоненти, складові, які боряться з запаленнями, допомагають відновлювати шкіру та заспокоювати почервоніння. Це дієва маска від якої я в захваті! Раніше з брендом MODAY не була знайома, проте він мене вразив і я тепер приглядаюсь до їхнього асортименту косметики.

Працююча маска!
Працююча маска!
Працююча маска!

Вона приїхала в коробочці, на якій вказана вся потрібна інформація. Всередині пластикова баночка об’ємом 50 мл. Маска світло-зеленого кольору, густої консистенції але водночас вона ніжна, ніби плотний пудинг. Аромат мені був дуже знайомий але не могла його розкусити, поки в складі не побачила камфору, от її аромат є основною нотою і трішки відчувається евкаліпт.

Якщо маю почервоніння або запалення використовую 3 рази на неділю, якщо ж шкіра в спокійному стані - 2 рази в неділю.

Завдяки її комфортній консистенції наносити можна будь-яким зручним вам способом. Я перепробувала три варіанти:

  • лопаткою (виходить досить плотний шар)
  • просто пальцями (тут вже можна самостійно регулювати шар нанесення)
  • пензликом (ним наноситься найтонший шар і виходить менший розхід)

На шкірі маска лежить дуже комфортно, я не відчуваю він неї ефекту охолодження, просто є відчуття приємної текстури.

Величезний плюс - вона не засихає на обличчі (якщо ви витримуєте не більше вказаного часу 5-15 хв). Витримую її максимально 15 хвилин (ну іноді 20, якщо чесно😅). Змивається вона легко, я допомагаю собі спочатку вологими спонжами, а потім просто доочищую водою.

Після зняття маски шкіра така ніжна, м’яка, бархатиста. Просто не передати! Візуально вирівнюється тон, шкіра матова і гладенька, помітно очищена (коалін очищає шкіру обличчя, покращуючи приплив кисню; чинить антисептичну дію; насичує шкіру мінералами; розгладжує зморшки та робить шкіру пружною та еластичною).

Почервоніння або подразнення зменшуються (аллантоїн, допомагає заспокоїти подразнену шкіру, зменшуючи почервоніння та почуття дискомфорту).

У мене на шкірі було постакне та точково запалення і за неділю трийчі використавши маску я побачила, що вона ці недоліки набагато швидше загоює і освітлює (це завдяки камфорі і евкаліптовій оліії в складі, вони мають протизапальні та антисептичні властивості, які сприяють загоєнню шкіри)

Також маска підтримє, чистими пори, у мене комбінована шкіра (саліцилова кислота є бета-гідроксильною кислотою, яка зменшує забруднення пор та сприяє ексфоліації; азелаїнова кислота має антибактеріальні та протизапальні властивості, допомагаючи в боротьбі з акне і покраснінням.

В подальшому використанні я бачу стабільно хороший результат. Рука тягнеться до цієї баночки. Моїй шкірі вона дуже подобається.