MAXIMOVA🌷

Вітамінізована сироватка для обличчя Mermade

Вітамінізована сироватка для обличчя Mermade
Вітамінізована сироватка для обличчя Mermade

Коли бренд зробив випуск оновлених сироваток першою я спробувала антивікову сироватку для обличчя (біленького кольору) і вона мені дууууже сподобалась. Коли вона закінчилась, я захотіла продовжити знайомство з цими баночками і обрала жовту - вітамінізовану.

Вона за текстурою трохи легша і має рідкішу консистенцію. Також її особливість - це комплекс вітамінів, які сприяють відновленню, живленню і зволоженню шкіри, що робить її здоровою та сяючою, як заявляє виробник.

Вітамінізована сироватка для обличчя Mermade
Вітамінізована сироватка для обличчя Mermade
  • вітаміни А, Е та С, які забезпечують потужний антиоксидантний захист, допомагаючи шкірі боротися зі шкідливими зовнішніми впливами та запобігаючи передчасному старінню;
    - екстракти центели азійської і шипшини, які сприяють відновленню шкіри, знімають подразнення, почервоніння, активізують регенеративні процеси;
  • екстракти гібіскуса та мальви, які сприяють покращенню текстури шкіри, роблять її гладкою та пружною.

Воно красиве, яскраве і естетичне, баночка надійно зафіксована в коробці. Вказана вся потрібна інформація. Сама банка та піпетка - скляні.

Легка текстура приємно зволожує, швидко вбирається, не обтяжує і не залишає липкості чи неприємних відчуттів. Важливо, що вона не скочується і не конфліктує з іншими етапами догляду. Має нейтральний аромат (ніякий) без віддушки.

На своїй шкірі я бачу ефект зволоження, вона м’яка та еластична. Особливого впливу на стан шкіри не помічаю. Ефекту на зменшення почервонінь чи подразнень також не виявляла, скоріш за все для моєї шкіри концентрація активних речовин дуже лагідна.

Тому мій індивідуальний висновок - хороша сироватка, яка моїй шкірі надає зволоження, не більше😊

Якщо порівнювати цю сироватку з антивіковою, то антивікова мені сподобалась трохи більше, і вона мені краще підходить на весняно-осінній період. Вітамінізована подобається зараз влітку через свою легку формулу, на неї відгук можете почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/36410/