TOP BEАUTY Clean&Exfoliate: TikTok змусив мене іі купити
Повітряна пінка з кислотами для чутливоі шкіри з екстрактом чорниці 🫐
Мейкап-ритуали кардинально змінилися з приходом TikTok. Продукти, які стають там вірусними, миттєво зникають з полиць магазинів. І хоча не кожен хіт вартий покупки, деякі з них дуже гідні по якості.
Влітку зазвичай шкіра стає жирнішою, оскільки сальні залози працюють активніше. Є ризик появи нових запалень, якщо є до них схильність. У цей період застосовувати кислоти у великих кількостях ідея сумнівна, але тут кожен вирішує собі сам. А ось закислити шкіру, використовуючи якусь легку умивалку з невеликим відсотком вмісту мʼяких кислот можна.
Пінка для вмивання Clean&Exfoliate з кислотами для щоденного використання містить комплекс АНА/ВНА/PHA кислот з натуральними екстрактами активно бореться з чорними цятками, акне, не роздратовує шкіру, водночас роблячи її більш чистою і гладкою.
Завдяки такому поєднанню кислоти безпечно та делікатно очищують шкіру:
▫️АНА кислоти (яблучна, лимонна, молочна, гліколева) помʼякшують ороговілі клітини, пришвидшують оновлення шкіри
▫️ВНА (саліцилова кислота) - прибирає жирний блиск, зменшує запалення та подразнення
▫️РНА (глюконолактон) - за рахунок великого розміру молекули ця кислота не тільки делікатно діє на шкіру, а ще і притягує до себе молекули води, що забезпечує краще зволоження
Додаткові активи у складових:
▫️Гідролат троянди допомагає підтримувати кислотний баланс, знімає подразнення та заспокоює
▫️Екстракт буряка бореться з пігментними пля мами, запальними процесами, прибирає сухість шкіри
▫️Екстракт томатів попереджує зневоднення та насичує шкіру необхідними речовинами
▫️Екстракт чорниці збагачений вітамінами та мікроелементами, покращує мікроциркуляцію та сприятливо впливає на зовнішній вигляд
Ммм, а яка тут щіточка…
Завдяки силіконовій щіточці шкіра краще очищається, а масаж розгладжує та помʼякшує шкіру.
Для найкращого ефекту рекомендуються вмиватися нею вранці та ввечері. Але я вмивався тільки ввечері, бо вона класно доочищує шкіру від залишків косметики, прибирає лущення і підходить навіть для моєї, чутливої шкіри.
Недарма відеоогляди з нею зібрали стільки лайків, а продукт побив рекорди продажів 🤘
Ніжна хмаринка Clean&Exfoliate від українського бренду Top Beuty справила на мене приємне враження. Вона добре справляється зі своїми завданнями, не сушить, має ніжну текстуру, чудовий аромат та просто приносить задоволення в процесі використання.
Коментарі (0)