PILIRINA 💛💙

TOP BEАUTY Clean&Exfoliate: TikTok змусив мене іі купити

Мейкап-ритуали кардинально змінилися з приходом TikTok. Продукти, які стають там вірусними, миттєво зникають з полиць магазинів. І хоча не кожен хіт вартий покупки, деякі з них дуже гідні по якості.

Влітку зазвичай шкіра стає жирнішою, оскільки сальні залози працюють активніше. Є ризик появи нових запалень, якщо є до них схильність. У цей період застосовувати кислоти у великих кількостях ідея сумнівна, але тут кожен вирішує собі сам. А ось закислити шкіру, використовуючи якусь легку умивалку з невеликим відсотком вмісту мʼяких кислот можна.

Пінка для вмивання Clean&Exfoliate з кислотами для щоденного використання містить комплекс АНА/ВНА/PHA кислот з натуральними екстрактами активно бореться з чорними цятками, акне, не роздратовує шкіру, водночас роблячи її більш чистою і гладкою.

▫️АНА кислоти (яблучна, лимонна, молочна, гліколева) помʼякшують ороговілі клітини, пришвидшують оновлення шкіри

▫️ВНА (саліцилова кислота) - прибирає жирний блиск, зменшує запалення та подразнення

▫️РНА (глюконолактон) - за рахунок великого розміру молекули ця кислота не тільки делікатно діє на шкіру, а ще і притягує до себе молекули води, що забезпечує краще зволоження

▫️Гідролат троянди допомагає підтримувати кислотний баланс, знімає подразнення та заспокоює

▫️Екстракт буряка бореться з пігментними плямами, запальними процесами, прибирає сухість шкіри

▫️Екстракт томатів попереджує зневоднення та насичує шкіру необхідними речовинами

▫️Екстракт чорниці збагачений вітамінами та мікроелементами, покращує мікроциркуляцію та сприятливо впливає на зовнішній вигляд

Завдяки силіконовій щіточці шкіра краще очищається, а масаж розгладжує та помʼякшує шкіру.

Для найкращого ефекту рекомендуються вмиватися нею вранці та ввечері. Але я вмивався тільки ввечері, бо вона класно доочищує шкіру від залишків косметики, прибирає лущення і підходить навіть для моєї, чутливої шкіри.

Ніжна хмаринка Clean&Exfoliate від українського бренду Top Beuty справила на мене приємне враження. Вона добре справляється зі своїми завданнями, не сушить, має ніжну текстуру, чудовий аромат та просто приносить задоволення в процесі використання.