red_dragon

Порожні пляшечки липня: Дуже багато порожніх пляшечок! (Частина 2)

• Дуже багато порожніх пляшечок!

На своїх вихідних я взяла відповідальну задачу: закінчити баночки, засобів в яких лишалось на 1-2 рази використання. Місію було успішно виконано.

Ой, незнаю, як у Вас, дівчата, але в мене гелі для душу закінчуються дуже швидко саме влітку, щоб охолодитися, доволі часто приймаю душ і відповідно використовую більше засобів по типу гелів, пінок, скрабів.

Пінка для душу Rituals The Ritual of Jing Foaming Shower Gel

Неймовірний аромат.. Це моя перша пінка для душу від цього бренду, дуже подобається її ніжна текстура, добре очищує та зволожує шкіру.

Гель для душу Mermade What A Melon, 100 мл

Я їх собі запасла стільки, що ми разом з хлопцем їх використовуємо, в мене цих гелів 27 штук, це просто нереальна кількість 2,7 літрів кавунової насолоди. Що я можу сказати, розхід засобу економний, для двох людей на тиждень вистачило 100 мл баночки. Аромат гелю приємний: кавуновий, освіжаючий, літний.

Рафінована кокосова олія Hillary 100% Pure Coconut Oil, 500 мл

Чудовий засіб, підходить для масажу, для зволоження кінчиків волосся, для зволоження шкіри рук, ніг, всього, чого тільки забажаєте, засіб 100% натуральний, без аромату. Вистачає баночки 500 мл на пів року.

Універсальний зволожувальний гель з алое вера Eyenlip Aloe Soothing Gel, 300 мл

Він в мене всюди: замість бази під макіяж, для зволоження шкіри, для масажу. Гель надає чудовий зволожуючий та заспокійливий ефект. Немає липкого шару. Мені він дуже сподобався.

Убтан для м'якого очищення обличчя Hillary Asai Ubtan

Це база. Основа. Обожнюю цей засіб, гарно очищує шкіру обличчя.. В мене в профілі є детальний допис про цей засіб, який є моїм улюбленим в догляді за обличчям.

Китайський крем котик

Самий простий крем без особливого ефекту. Зволожує на трієчку. Враховуючи бюджет - нормальний крем.

Скраб для тіла
    Hillary Perfumed Oil Scrub Royal

Скраб для тіла
    Hillary Perfumed Oil Scrub Rodos

Я обожнюю їх неймовірні аромати, дрібні часточки, що не дряпають шкіру.. Є детальний допис в профілі.

Шампунь Hillary Aloe Micellar Moisturizing, 500 мл

Моїх сподівань не виправдав. Для мене цей шампунь слабенький, об'єм просто зникає вже ввечері, голова стає жирною вже на наступний день. Тому мила голову два рази поспіль цим засобом, так щось виходить..

Pastel Show Your Look Mascara Туш для вій

Обожнюю цю туш. Додає об'єму, робить погляд виразним, видовжує вії.. як добре, що в мене їх декілька..

Спрей охолоджуючий для обличчя й тіла Revuele Face&Body Revitalizing Aqua Spray

Влітку це топова знахідка, охолоджує, освіжає.. є детальний допис в профілі 📷

Живильний крем для рук Bishoff, 2.5 мл (пробник)<br/>
    Гарно зволожує шкіру, має ефект тривалої дії. Детальний допис в профілі.

Висококонцентрований комплекс для волосся з екстрактом карликової пальми Hillary CONСENTRATE SERENOA, 50 мл<br/>
    Ефект від використання є, сказати, що цей засіб топ за свої гроші - ні. Розповіла що і як, детальний опис в профілі.

Відновлювальний лосьйон для тіла NIVEA<br/>
    Зволожуючий бальзам, який рятує мої ніжки від сухості, часто використовую після гоління або скрабу.
    <br/>Valentino Donna Born In Roma Yellow Dream Парфумована вода жіноча, 1.2 мл (пробник)<br/>
    Мені аромат дуже сподобався, є детальний допис в профілі