SomovaFM

Тінт для губ від Girlwood

Чи користуєтесь ви тінтом для губ? Як на мене це чудова альтернатива помадам , коли хочеться надати легкого відтінку губам, аби виглядало ніби це твій натуральний колір.

Тінт для губ від Girlwood запакований в милу рожеву коробочку, всередині якої й зберігається той самий "потаємний колір", точніше відтінок, бо ніколи точно не знаєш, як він зіграє на твоїх губах.

Приємний на дотик матовий тюбик, який легко вміщається в руку та сумочку, з логотипом бренду та маленьким пухнастим пензликом.

У мене відтінок 01 - який нагадує трохи йод, так мені здалося при першому погляді.

По консистенції тінт рідкий, але не розтікається та легко наноситься на губи.

Одразу при нанесенні відтінок доволі насичений, це така мокра цегла, через декілька секунд, коли верхній слой з'їдається - відтінок стає більш ніжним.

Якщо губи мають шелущіння або ранки, нажаль, тінт їх підкреслить. Тому тут треба гарно підготувати губи перед нанесенням.

Сам же відтінок надає ефекту "зацілованих губ", з легким глянцевим фінішем. З олівцем для губ та прозорим блиском зверху можна довершити образ.

Тінт на губах тримається гарно навіть після кави, а змивається легко міцеляркою, що є великім плюсом для тінту.